INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Flick s-a făcut rău la Bayern! Le-a confiscat cerceii vedetelor

Gnabry și Davies au fost primele „victime
Gnabry și Davies au fost primele „victime" ale noului antrenor-șef al lui Bayern. Ei au fost deposedați de cerceii pe care-i purtau inclusiv la antrenament.

Articol de - Publicat sambata, 02 mai 2020 11:11

Gnabry și Davies au fost primele „victime" ale noului antrenor-șef al lui Bayern. Ei au fost deposedați de cerceii pe care-i purtau inclusiv la antrenament.

Joi, Hansi Flick a devenit, oficial, antrenor-șef la Bayern. Însă după ce a semnat noul contract a schimbat foaia cu jucătorii. 

Primii care au avut de suferit au fost Serge Gnabry și Alphonso Davies. Amândoi purtau cercei, inclusiv la antrenament, dar Flick le-a cerut ieri să-i dea spre "păstrare" unuia dintre membrii staff-ului său, Danny Röhl. 

Schimbarea la față a tehnicianului a fost imediat semnalată de presă, care a amintit că, anterior, tocmai jucătorii au insistat pe lângă conducere să-l promoveze pe Flick din "secund" în "principal" pentru că "ne înțelegem bine cu el".

3 anie durata contractului semnat de Flick cu campioana Germaniei

Începe vârtejul! Donald Trump vrea despăgubiri URIAȘE din partea Chinei

Citește mai multe știri din Bundesliga:

Alertă în Bundesliga după primele teste » Trei cazuri de COVID-19 la o singură echipă

Eurosport lasă Bundesliga fără 70 de milioane de euro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close