INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

Fost selecționer al Italiei pentru Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan? Cu cine negociază acum Galatasaray

Articol de - Publicat sambata, 18 iunie 2022 15:45 / Actualizat sambata, 18 iunie 2022 16:21

Roberto Donadoni (58 de ani) se află la Istanbul pentru a discuta oferta turcilor de la Galatasaray de a-l înlocui pe Dominic Torrent. Fostul selecționer al Italiei este șomer din 2020, după divorțul de Shenzen.

Românii de la Gatatasaray sunt aproape să schimbe din nou antrenorul în această vară. Noul președinte al clubului, Dursun Özbek, e decis să scape de Domenec Torrent, cu care „roș-galbenii” au terminat pe un rușinos loc 13, și se grăbește să îi găsească un înlocuitor spaniolului. 

Presa turcă, preluând o informație lansată de jurnalistul Gianluca Di Marzio, a anunțat că a fost contactat un antrenor italian, la recomandarea directorului sportiv (aflat încă în funcție) Pasquale Sensibile. 

O alegere curioasă și neașteptată pentru Galatasaray, acolo unde joacă Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

Leo Messi, episod brutal cu un coleg: „A început să mă înjure. Îmi venea să mor. Voia să mă omoare!”
SCANDAL
Leo Messi, episod brutal cu un coleg: „A început să mă înjure. Îmi venea să mor. Voia să mă omoare!”

Donadoni, un jucător de excepție și fost selecționer al Italiei

Roberto Donadoni, 58 de ani, se află deja la Istanbul și discută în această după-amiază cu conducerea Galatei despre noul proiect și condițiile colaborării cu „Cim Bom Bom”. 

Fost selecționer al squadrei azzurra (2006-2008), acesta nu are niciun trofeu câștigat în cariera de manager și e liber de contract din august 2020, după ce a încheiat conturile în China cu Shenzen! 

Având în CV mai multe cluburi din Serie A pregătite, Bologna, Parma, Cagliari, Napoli, Genoa și Livorno, Donadoni are un palmares incomparabil ca jucător. A cucerit 18 trofee cu Milan (între care 6 titluri și 3 Ligi/Cupe ale Campionilor) și a fost cu naționala Italiei vicecampion mondial în 1994, pe locul 3 în 1990 plus vicecampion european U21.

Fost selecționer al Italiei pentru Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan? Cu cine negociază acum Galatasaray
Roberto Donadoni, foto: Imago

Duel cu Montella și Pirlo?

Donadoni ar putea deveni în sezonul următor al treilea tehnician italian care activează în Süper Lig, după Vincenzo Montella (Demir Adanaspor) și Andrea Pirlo (Fatih Karagümrük). Stagiunea trecută a fost începută cu Fatih Terim, demis din cauza rezultatelor slabe.

Citește și: 

Lecție de urmat » Unde-și începe golgeterul all-time al Mondialelor cariera de antrenor principal

Planul nebun al lui Real Madrid: operațiunea „Haaland 2024”. Ce pune la cale Florentino Perez

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează