INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

FOTO cLEOwnul » Leo Messi ia un milion de euro anual de la D&G ca să fie ţinta ironiilor pentru costumele sale

MESSI - IANUARIE 2015
Alt eșec, o nuanță mai închisă +5   FOTO
MESSI - IANUARIE 2015 Alt eșec, o nuanță mai închisă

Articol de - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 14:47

Învins la scor de Ronaldo, îmbrăcat la 4 ace, argentinianul a fost doborît şi de şifonier, şocînd în satin lucios. ”Un costum mai degrabă scandalos decît îndrăzneţ”, l-a criticat L'Equipe.

Din 2013 nu încetează să şocheze. Nu doar în teren, cu golurile, pasele, driblingurile şi execuţiile de superclasă, dar şi pe scenă, prin apariţiile vestimentare ieşite din comun. Leo Messi primeşte 1 milion de euro anual pentru a deveni ţinta ironiilor la galele pentru "Balonul" şi "Gheata de Aur"!

De vină sînt costumele sale marca Dolce&Gabbana, cu care are contract de exclusivitate la ceremoniile oficiale din octombrie 2010, parcurgînd o bogată paletă de materiale, culori şi motive. Luni seară şi-a atras critici cu "tres-piece"-ul grena cu sclipici, cămaşă neagră şi nelipsitul papion.

"Leo pare c-o face intenţionat cu costumele, calificate îndrăzneţe de cei gentili şi scandaloase de cei mai puţin îngăduitori", l-a atacat L'Equipe. "Şi modelul mazăre cu buline albe şi cel înflorat cu trandafiri, etalate în 2013, pot fi comparate cu lovitura de start a unui joc trimisă direct în tribună".

Ghete de aur cu diamante
Ronaldo va încerca s-o califice pe Real în "sferturile" Cupei Regelui în returul cu Atletico, purtînd ghetele noi oferite de Nike, care-l plăteşte cu 8,5 milioane de euro anual. Triplul "Balon de Aur" va încălţa mîine, la Madrid, modelul "Mercurial CR7 Rare Gold", ce oferă şi protecţie pentru gleznă. Ghetele personalizate au 4 din cele 7 crampoane aurite, fiind în degrade, de la auriu la negru. Logo-ul CR7 e realizat din micro-diamante aplicate manual.

I-au schimbat votul!
Arda Turan s-a plîns că votul i-a fost modificat, iar preferatul său pentru cel mai bun antrenor al anului a ajuns al treilea, după Low şi Mourinho, aşa cum a arătat podiumul oficial! "Eu l-am pus primul pe Simeone, care este cel mai bun antrenor din lume şi aş fi fost fericit să cîştige trofeul. Am multe dubii şi aştept explicaţii pentru confuzia creată", a spus căpitanul Turciei şi starul lui Atletico.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
submarina
submarina  •  14 Ianuarie 2015, 21:20

nu-i

submarina
submarina  •  14 Ianuarie 2015, 21:19

Nui nimic, data viitoare il imbraca Abramovici pe masura.

21lva
21lva  •  14 Ianuarie 2015, 13:21

Pana la urma, Messi e imbracat de un designer de vestimentatie iar cei care-l critica sunt niste baieti care se ocupa cu pamflete, fitile si caricaturi. Mai radeti voi mult de el ca poate pune si asta micu' mana pe kalashnikov si va treziti cu el in redactie "Ia zi, ba, care-i tolontan??"

Vezi toate comentariile (8)
Comentează