INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

FOTO Dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo » Georgina i-ar fi iubită prin contract doar 5 ani: „Așa a făcut și cu Irina Shayk”

Victoria Bonya // Foto: Guliver/GettyImages +23   FOTO
Victoria Bonya // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 13:26

Victoria Bonya, actriță și vedetă TV în Rusia, face niște afirmații incredibile la adresa lui Cristiano Ronaldo. Aceasta susține că portughezul a avut un contract cu Irina Shayk pentru a-i fi iubită timp de cinci ani și la fel s-ar întâmpla și cu actuala iubită, Georgina Rodriguez.

„Se zvoneşte că Irina Shayk şi Ronaldo au avut un contract de cinci ani. Cu actuala iubita, de asemenea, probabil că este un contract tot pe cinci ani. Acum, femeile sunt gata să facă orice.

Dacă voi de acord dacă mi se oferă aşa ceva? Mi-ar plăcea să am o familie cu drepturi depline. Nu este vorba despre bani, ci că începi să nu-ţi mai trăieşti viaţa ta. Nu aş fi de acord cu aşa ceva”, a declarat Victoria Bonya în presa din Rusia.

Cristiano Ronaldo și Georgina sunt împreună din 2016 și au împreună o fiică, pe Alana Martina. Cei doi nu sunt căsătoriți.

Citește și:

Juventus - Ajax 1-2 // Mastermindul Ajaxului, fost secund al lui Guardiola, explică eliminarea lui Ronaldo: "Avem talente incredibile şi ne-am depăşit încă o dată limitele"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează