INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Epic fail! Un star al lui Manchester United s-a făcut de râs după ce a încercat să agațe o blondă pe Instagram » Conversația a devenit virală!

Foto: Tina Stinnes Instagram
Foto: Tina Stinnes Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 11:02

Belgianul Marouane Fellaini, 30 de ani, în prezent la Manchester United, a dat-o în bară după ce a încercat să interacționeze cu Tina Stinnes, 23 de ani, o fostă concurentă a unui show de televiziune celebru din Anglia. 

Fellaini a abordat-o pe frumoasa blondă, dar mesajele au ajuns în mâinile iubitului acesteia, Matthew Mawhinney, care a făcut conversația publică. 

"Stai departe de prietena mea!", a fost mesajul postat de acesta pe Instagram. Aflat probabil într-o criză de gelozie, Matthew Mawhinney a făcut public și mesajul inițial pe care belgianul îl trimisese prietenei sale: "Hey. Ce faci?", a fost abordarea lui Fellaini.

Vezi și:  GALERIE FOTO Miss BumBum, starul playboy care îl hărțuiește pe Leo Messi » Cum a reacționat starul Barcelonei la pozele cu brazilianca "goală" :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dogred10
dogred10  •  19 Septembrie 2018, 15:46

Oricum la publicitatea pe care o are Fellaini cu United si salariu pe care il are, poate sa gaseasca o alta fata de 1000 de ori mai buna ca TINA SIMPSON asta, si nu una, ci 1000.

dogred10
dogred10  •  19 Septembrie 2018, 15:45

si cum sa facut de ras ?? cum vroiati sa o abordeze pe fata ?? probabil vroiati sa ii spuna FAAA DE CE NU MA CAUTI sau mai stiu eu ce.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Septembrie 2018, 14:45

i-a scris "hey, ce faci"...incredibil asa ceva, niste cuvinte pe care rar le mai foloseste cineva in lumea civilizata. chiar ca ! impachetati bai alt peste ca va faceti de ras cu asta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close