INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

FOTO Ruşii au lansat în spaţiu logoul pentru Mondialul de peste 4 ani: "Bomba nucleară 2018" » Au apărut primele caricaturi

Cei trei astronauţi ruşi de pe SSI şi logoul Mondialului +6   FOTO
Cei trei astronauţi ruşi de pe SSI şi logoul Mondialului

Articol de - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 22:41

Emblema turneului final n-a scăpat de ironiile ucrainenilor: de la "Ţipătul" de groază al lui Munch la căşti de război şi măşti de gaze.

CM 2018 e unul dintre cele mai contestate Mondiale din istorie, după anexarea Crimeei şi implicarea Rusiei în ultimul conflict din Ucraina, mulţi europeni cerîndu-i lui Blatter să mute turneul în altă ţară.

Dar Blatter a fost la Moscova marţi seară, alături de Putin şi a aplaudat cînd a văzut emblema ("Inspirată de istoria descoperilor şi inovaţiilor Rusiei", afirmă Vitali Mutko, ministrului Sportului) proiectată pe clădirea celebrului teatru moscovit Balşoi.

Ruşii au lansat logoul pe Staţia Spaţială Internaţională. Cei trei astronauţi ai Roskosmos (Elena Serova, Aleksandr Samokutiaev şi Maksim Suraiev) l-au prezentat, în imponderabilitate, pe o foaie A4.

Cum au văzut emblema, ucrainenii au şi ironizat-o în foarte multe variante. "Va fi Al Treilea Război Mondial, cu bombe nucleare, căşti şi măşti de gaze şi vom ţipa ca în tabloul pictorului simbolist norvegian Munch" a fost mesajul vecinilor ce suferă din cauza ciocnirilor cu separatiştii filoruşi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
almaviva
almaviva  •  30 Octombrie 2014, 16:59

Ce porcarie de logo! Urat de tot!...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează