INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ULTRAS

FOTO și VIDEO Stadionul a luat foc » Cum au sărbătorit fanii unei formații europene primul titlu de campioană după 5 sezoane

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 12:14

Partizan Belgrad a devenit campioana Serbiei după cinci sezoane, iar suporterii au făcut spectacol la ultima partidă de pe teren propriu.

Partizan s-a impus fără emoții în partida cu Mladost, scor 5-0, și a încheiat stagiunea la trei puncte în fața rivalei Crvena Zvezda.

Fanii au pregătit un spectacol pirotehnic incredibil pentru a sărbători succesul, primul de acest fel după cinci sezoane. Ultimul titlu luat de Partizan în Superliga sârbă a fost în sezonul 2011-2012.

Ultrasii lui Partizan sunt recunoscuți drept unii dintre cei mai pasionați fani din zona Balcanilor, iar de-a lungul timpului au impresionat prin coregrafiile realizate.

Partizan poate realiza "dubla" pe plan intern, dacă va trece în finala Cupei Serbiei de Steaua Roșie, pe data de 27 mai.

32.710 de locuri
are stadionul lui Partizan Belgrad

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
florinbp
florinbp  •  23 Mai 2017, 16:27

http://ro.soccerway.com/national/serbia/super-liga/20142015/regular-season/r25733/

Vezi toate comentariile (1)
Comentează