INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

FOTO+VIDEO Dembele, ținta râsetelor lui Dortmund! » Fanii s-au dat în spectacol + vezi golurile din Borussia-Hertha

Foto: Guliver/GettyImages +3   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 august 2017 18:16

La primul meci după anunțul oficial al transferului lui Ousmane Dembele (19 ani) de la Borussia Dortmund la Barcelona, suporterii germani și-au pus imaginația la contribuție și au venit cu mesaje amuzante pe tricourile cu numele mijlocașului francez.

Catalanii au plătit aproximativ 150 de milioane pentru aducerea lui Dembele, care a devenit cel mai scump transfer din istoria Bundesligii. Mai multe fotografii cu fanii lui Dortmund au făcut senzație pe rețelele de socializare.

Victorie cu hertha, gol de senzație șahin

Chiar și fără Dembele, Borussia a câștigat fără probleme primul meci de pe teren propriu din acest sezon de Bundesliga, 2-0 contra Herthei Berlin. Aubameyang a deschis scorul pentru galben-negri, iar Șahin a stabilit scorul final, cu un șut din prima de la marginea careului.

Dortmund este lider în Bundesliga după primele două etape, cu cinci goluri marcate și niciunul primit. Echipa lui Bosz este urmată în clasament de Bayern și Hamburg, și ele cu maximum de puncte după primele două runde.

Save

Save

Save

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
melcul_furios
melcul_furios  •  27 August 2017, 19:24

Fanii pot sa faca misto de el, insa nu retin ca Borusia sa fie la fel de galonata ca Barcelona. Din 2000 pana azi au castigat doar de 3 ori campionatul si ultima CL a fost castigata in 1997. Parca totusi Dembele a plecat la mai bine, zic eu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close