INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Antrenor și în bar » Frank Lampard a plătit nota la sărbătoarea calificării lui Derby: 209 beri, 129 de pahare de lichior și o cola dietetică :)

Articol de - Publicat sambata, 18 mai 2019 12:35

Frank Lampard (40 de ani), managerul lui Derby County, a fost cu jucătorii săi după ce a eliminat-o pe Leeds și s-a calificat în finala play-off-ului pentru promovarea în Premier League.

Derby County nici nu a promovat în Premier League, de-abia s-a calificat în finala play-off-ului după 0-1 și 4-2 cu Leeds, dar jucătorii sărbătoresc. Și managerul Frank Lampard a fost cu ei în barul The Kings Head. El a plătit nota la sfârșit.

În total, l-a costat 2.802 lire sterline, echivalentul a 3.193 de euro. O notă foarte lungă, ce includea 209 beri, 75 de pahare de lichior Jägermeister și 54 de pahare de lichior Sambuca, 38 de tequila, 29 de „fireballs”, 5 sticle de Prosecco, whisky... Și o Coca-Cola dietetică.

nota

Pe 27 mai, „berbecii” vor juca împotriva lui Aston Villa în ultimul act al play-off-ului. Pe Wembley. Ce va urma dacă Derby va promova?

Vezi și: 

Sheffield United a promovat în Premier League în centrul unui mare scandal » A primit bani de la Bin Laden!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  18 Mai 2019, 15:40
Postat de ali.bec pe 18 Mai 2019, 12:47

Nene Jumătate, văd ca ai încercat sa te corectezi, dar ai reușit doar pe ... jumătate. Vezi ca alea-s pahare, nu spahare. Și tequila se scrie cu un singur “la” (chiar dacă-ți vine sa cinti după el). Deci mai încearcă o data. Dacă nu vei reuși, noi suntem gata sa te ajutam in continuare.

Si tot evita sa ne spuna cate etape de suspendare a luat dupa erorile la adresa limbii romane. Spre deosebire de arbitru, dansul are posibilitatea de a verifica inainte de a posta ineptiile.

ali.bec
ali.bec  •  18 Mai 2019, 12:47

Nene Jumătate, văd ca ai încercat sa te corectezi, dar ai reușit doar pe ... jumătate. Vezi ca alea-s pahare, nu spahare. Și tequila se scrie cu un singur “la” (chiar dacă-ți vine sa cinti după el). Deci mai încearcă o data. Dacă nu vei reuși, noi suntem gata sa te ajutam in continuare.

ali.bec
ali.bec  •  18 Mai 2019, 12:20
Postat de mioriticul pe 18 Mai 2019, 12:13

Ma gindesc ca e mai puțin vorba de sticle ci de pahare. Dar dacă google translator îți da prima traducere ptr. glass=sticla ...

Ce sa te aștepți? Puteau scrie și 103 “geamuri”. Dar mai buna e ca dacă aduni toate “sticlele” enumerate in “știre” n-ajungi nicicum la 103.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close