INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Campionul mondial, tiradă de critici la adresa lui Cristiano Ronaldo pentru comparația între campionatul Arabiei Saudite și Ligue 1: „Mai taci! Mă enervează când îl aud”

Cristiano Ronaldo, foto: Getty Images
Cristiano Ronaldo, foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 09:34 / Actualizat marti, 05 martie 2024 09:59

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a fost criticat extrem de dur de Frank Leboeuf, fostul campion mondial cu Franța în 1998, pentru declarațiile făcute în urmă cu o lună, în care afirma faptul că Arabia Saudită are un campionat superior celui din Franța.

Fostul fundaș al lui Chelsea a dat de pământ cu starul portughez și a sugerat faptul că Ronaldo a făcut aceste declarații în contextul în care rivalul său, Lionel Messi (36 de ani), a evoluat în Ligue 1.

Mihai Rotaru a cerut o fază de penalty în studio, s-a contrat cu Crăciunescu, apoi a dezvăluit: „Era visul nostru ascuns, acolo, într-un colțișor”
CSU CRAIOVA - RAPID 1-1
Mihai Rotaru a cerut o fază de penalty în studio, s-a contrat cu Crăciunescu, apoi a dezvăluit: „Era visul nostru ascuns, acolo, într-un colțișor”

Frank Leboeuf l-a criticat dur pe Cristiano Ronaldo: „Îl respect, dar mai taci!”

Frank Leboeuf nu a avut milă de Ronaldo, care este de părere că Arabia Saudită va avea un campionat care va fi în top 3 sau 4 din lume și a explicat de ce consideră faptul că Arabia Saudită are un campionat superior Franței.

„Mă enervează când îl aud pe Cristiano Ronaldo spunând că Saudi Pro League este un campionat mai bun decât cel din Ligue 1. De ce crezi că a ales să facă acest comentariu despre Ligue 1 și nu despre campionatul portughez?

Pentru că Lionel Messi a jucat acolo. Am foarte mult respect pentru el ca jucător, dar, hai, taci! Este nedrept față de Ligue 1”, a declarat Leboeuf, citat de DailyMail.

Campionul mondial a continuat tirada de critici la adresa lui Ronaldo. Lebouef a menționat faptul că Portugalia are șanse la câștigarea Campionatului European doar dacă CR7 nu se va afla pe teren.

„Pentru mine, Portugalia este una dintre favoritele la Campionatul European din această vară. De fapt, cred că poate câștiga EURO, dar numai dacă Ronaldo nu va juca.

Nu poți șterge nimic din ceea ce a făcut Cristiano pentru fotbal doar pentru că s-a retras în Arabia Saudită. Vreau să-i mulțumesc că a dus sportul la un alt nivel, dar există un sfârșit pentru toată lumea. Are tot dreptul să joace în Arabia Saudită, deși nu sunt sigur că avea nevoie de și mai mulți bani.

Al Nassr, eșec în turul sferturilor Ligii Campionilor Asiei

Al Nassr a pierdut în turul Ligii Campionilor Asiei, scor 0-1, pe terenul lui Al-Ain, formație din Emiratele Arabe Unite.

Soufiane Rahimi (27 de ani) a marcat unicul gol al partidei în minutul 44. Ronaldo a fost titularizat de Luis Castro, însă nu a reușit să-și ajute echipa pentru a evita eșecul.

Returul va avea peste o săptămână, la Riyadh. Cristiano a revenit în echipa lui Al Nassr după ce a fost suspendat din cauza gestului pe care l-a făcut la meciul cu Al Shabab.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Au început negocierile cu Xabi Alonso » Suma pe care trebuie s-o plătească Bayern e imensă!
BAYERN
Au început negocierile cu Xabi Alonso » Suma pe care trebuie s-o plătească Bayern e imensă!
Sheffield - Arsenal 0-6, iar „tunarii” au scris istorie în Premier League: nu se mai întâmplase niciodată!
PREMIER LEAGUE
Sheffield - Arsenal 0-6, iar „tunarii” au scris istorie în Premier League: nu se mai întâmplase niciodată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ckhristian
ckhristian  •  05 Martie 2024, 16:14

Ligue 1 este o competiție modestă. Peste ce vedem în Arabia Saudită dar nu e chiar diferența pe care o vede Leboeuf.

anarhist
anarhist  •  05 Martie 2024, 13:22

Sa organizeze un meci intre cea mai buna echipa saudita si echipa de pe ultimul loc din Ligue 1, sa vada care le este nivelul...

MaxiP
MaxiP  •  05 Martie 2024, 12:28

Marketing... probabil a fost pus sa spuna asta, asa cum a fost luat pentru a creste imaginea fotbalului din acea tara. Un lucru e clar, se incearca sa se creeze un campionat tare acolo, oamenii au bani si investesc. Realitatea e ca toate numele sonore s-au dus acolo pentru caruta de bani dar isi scad nivelul de joc, bineinteles ca e aberant sa compari cu Franta. Pana la urma probabil ca 25% din fotbalistii ajunsi pe-acolo chiar sunt jucatori foarte buni, dar joaca in compania a altor 75% cu care nu poti rivaliza cu campionate puternice din Europa. Practic nivelul campionatului arab a ajuns peste cel al Romaniei, poate se apropie de cel al Turciei (desi mai au pana acolo), dar mai mult de atat, nici poveste.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează