INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gabriel Batistuta, favorit să preia Middlesbrough » „Batigol” debutează în cariera de antrenor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 16:26

Argentinianul Gabriel Batistuta (50 de ani) este aproape de o înțelegere cu Middlesbrough. Ar fi primul club din carieră pe care l-ar antrena.

Batistuta a obținut anul trecut licența de antrenor, dar a așteptat oportunitatea potrivită pentru a debuta. Din 2013, „Batigol” a activat ca director tennic la Colon Santa Fe.

„Gabi are un record fantastic atât ca jucător, cât și ca director tehnic. A discutat o potențială mutare în Anglia. Ar fi prima lui experiență ca manager. E nerăbdător și speră să găsească clubul potrivit pentru sezonul următor. Și-a luat licența anul trecut. Orice formație ar fi privilegiată să îl aibă”, a dezvăluit un apropiat al lui Batistuta pentru Hartlepool Mail.

Middlesbrough a fost pregătită în sezonul recent încheiat de galezul Tony Pulis. Au terminat pe locul 7 în liga secundă engleză, la un punct sub Derby, ultima echipă care a prins play-off-ul pentru promovarea în Premier League

7 echipe a avut Batistuta în carieră: Newell's Old Boys, River Plate, Boca Juniors, Fiorentina, Roma, Inter Milano, Al-Arabi

184 de goluria marcat Batistuta în Serie A. Ocupă locul 12 în clasamentul all-time

Vezi și: 

Situație incredibilă în Olanda » Henk de Jong, antrenor la De Graafschap, joacă un baraj pentru retrogradare cu Cambuur, echipa pe care o antrenează anul viitor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nebraska
nebraska  •  21 Mai 2019, 17:01

Scoateti Steaua ma, in 2006 clona fcsb folosea ilegal numele steaua habarnistilor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează