INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL BARCELONA

Gâlcă are Catalunya la picioare » Șefii lui Espanyol au numai cuvinte de laudă la adresa românului: "Sîntem mîndri"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2016 19:09

Costel Gâlcă a reușit două victorii, un egal și a fost învins o singură dată de cînd a preluat-o pe Espanyol. Cu siguranță cel mai prețios rezultat este cel cu Barcelona de ieri, scor 0-0.

Antrenorul român primește laude din toate părțile. De la adversarii de la Barcelona pînă la propriii fani, toți îl consideră pe Gâlcă o piesă extrem de importantă pentru viitorul lui Espanyol. Ultimul care s-a înscris pe această listă este Oscar Perarnau, directorul sportiv al lui Espanyol.

"Gâlcă a venit cu o idee de joc care ne permite să ne gîndim mereu la victorie. Trebuie să avem răbdare, să așteptăm pînă va pune în practică ce are în cap. Echipa are o identitate acum. Totul e pozitiv. Meciul cu Barcelona ne-a făcut foarte mîndri și ne-a dat speranțe pentru viitor", a spus Perarnau în presa spaniolă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
602177479920510
Marius Baicu  •  03 Ianuarie 2016, 22:10

Îi urez noroc lui Gâlcă, chiar vreau să aibă succes, dar hai totuși să nu îi facem statuie după 3 meciuri că așa ați făcut și cu Contra după o remiză albă tot cu Barcelona, și două săptămâni mai târziu a fost vândut la chinezi, după care nu am mai auzit de el.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  03 Ianuarie 2016, 20:24

e cam devreme sa ne bagam prea tare in laude. e merituos ce a facut pana acum este adevarat. dar hai sa ramanem cu picioarele pe pamant. de fapt eu cred ca mai intai de toti chiar el Galca va ramane cu pioarele pe pamant, din ce mi-am dat io seama e un om infipt bine in realitate, cu planul lui, puternic si rabdator stie cum sa si-l urmareasca. mai are nevoie si de un pic de noroc bineinteles. sa traiasca fotbalul frumos!

mandpv964
mandpv964  •  03 Ianuarie 2016, 20:02

Nu, Catalunya e la picioarele luí artur mas, ala de se crede Mesia! Si Costel intradevar a schimbat fata echipei Español, ca le place unora de pe -aici sau nu. Succes baiete in cel mai puternic campionat in care nu vor antrena niciodata reghe, sumi sau alti mascarici.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează