INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gareth Southgate, selecționerul Angliei, își reduce salariul cu 30%

Gareth Southgate, selecționer Anglia // sursă foto: Guliver/gettyimages +33   FOTO
Gareth Southgate, selecționer Anglia // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 11:31

Gareth Southgate (49 de ani) a renunțat la 1,135 milioane de euro  pentru a ajuta Federația, care urmează să-i aprobe decizia săptămâna viitoare.

Vedetele din Premier sunt supuse unei imense presiuni pentru a accepta reducerea cu 30 la sută a salariilor, recomandată de Liga engleză în ședința ținută vineri. Și antrenorii s-au sensibilizat și înțeleg să ajute în grava criză provocată de noul coronavirus.

A dat tonul selecționerul Albionului: Gareth Southgate a făcut un pas în spate, anunțând că-și reduce salariul chiar cu acest procent!

Jucătorii din Premier League, avertizați: „Pierdem peste un miliard”

Are acord până în 2022

Tehnicianul de 49 de ani pierde astfel aproape un milion de lire sterline, circa 1.135.000 de euro, conform informațiilor Daily Mail, din contractul avut cu FA. Președintele federației urmează să-i și aprobe decizia în cursul săptămânii viitoare, când vor fi discutate și alte măsuri pentru a face față pierderilor financiare.

Desemnat selecționer al Angliei în noiembrie 2016, Southgate a semnat o prelungire a acordului până pe 31 iulie 2022, după calificarea în semifinalele CM 2018 din Rusia.

1,137 miliarde lire sterlinee pierderea estimată de Premier din cauza pandemiei, 762 de milioane reprezentând potențialul pachet de rambursare către televiziunile deținătoare de drepturi

United a făcut la fel

Manchester United a fost cu un pas înaintea Ligii. Jucătorii lui Ole Gunnar Solskjær cedează 30 la sută din salarii spitalelor din oraș

Donează banii care oricum le-ar fi fost reținuți în perioada de șomaj tehnic a suspendării fotbalului, pentru achiziționarea echipamentelor medicale necesare.

GALERIE FOTO. Imagini din întreaga lume, în plină pandemie

+29 FOTO

VIDEO: Cât respectă România carantina de COVID-19? Google a publicat raportul: unde și cât se mișcă românii

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Cum a reușit Ajax să ofere o nouă generație remarcabilă

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, are coșmaruri: „Liga trebuie terminată până pe 3 august! Există și riscul să nu mai jucăm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează