INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Gattuso, Allegri și Tsitsipas au o cauză comună: „Telefonul trebuie să aibă două butoane: verde pentru răspuns, roșu pentru închis!”

Allegri și Gattuso FOTO: Guliver/GettyImages
Allegri și Gattuso FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 13:58

Gennaro Gattuso (41 de ani), antrenorul lui AC Milan, a declarat că nu e dornic să își reactiveze conturile de pe rețelele de socializare. 

„Mă îndoiesc că voi reveni pe internet. Sunt destul de înjurat și în viața reală. Din punctul meu de vedere, telefonul ar trebui să aibă doar două butoane. Cel verde pentru a răspunde, iar cel roșu pentru a închide apelul”, a glumit Gattuso.

Nu e prima dată când „Rino” își manifestă dezacordul față de moda rețelelor de socializare: „Când eram jucător și pierdeam, înnebuneam. Astăzi, jucătorii își fac un selfie și îl încarcă pe internet. Mi se face greață când văd asta”.

Modă printre antrenorii italieni

Massimiliano Allegri (51 de ani), antrenorul lui Juventus, a făcut același gest cu omologul său: „Cum mi-am făcut conturile pe rețelele de socializare, așa le-am și șters. Într-o seară, la ora cinei, mi-am spus: mâine îmi șterg conturile, și așa am făcut. Internetul uneori face doar rău”.

Tsitsipas, distras de interet

Stefanios Tsitsipas (20 de ani, 11 ATP), unul dintre liderii noii generații din tenisul masculin, achesează la ideea celor doi tehnicieni italieni.

„Internetul ne distruge viețile. M-am săturat de toate mesajele, toți oamenii care discută despre mine. Îmi blochează mintea, nu mă mai pot concentra. Simt că nu pot face față tuturor informațiilor care ajung la mine”, a scris Tsitsipas, culmea, pe Twitter.

Vezi și: 

LAZIO - ROMA 3-0 // FOTO InnamoRadu » Gestul lui Ștefan Radu care i-a dat gata pe fanii laziali: „Să-l punem primarul Romei! Radu, te iubesc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  03 Martie 2019, 16:29
Postat de mrtweaks pe 03 Martie 2019, 15:56

Mi se pare solutia cea mai potrivita daca esti persoana publica si te afecteaza emotional "haterii". Pentru cel care a scris articolul: Nu mai folosi cuvinte pe care nu le stapanesti - achIeseaza inseamna cu totul altceva. Chiar nu va verifica nimeni bazaconiile?

" a vorbit despre ce Mihai Bălașa a spus ....", "...nu e dornic să își reactive conturile..." din seria "hai sa mai radem de spiruharetistii de la ff". La gsp lipsa bacalaureatului e proba eliminatorie.

mrtweaks
mrtweaks  •  03 Martie 2019, 15:56

Mi se pare solutia cea mai potrivita daca esti persoana publica si te afecteaza emotional "haterii". Pentru cel care a scris articolul: Nu mai folosi cuvinte pe care nu le stapanesti - achIeseaza inseamna cu totul altceva. Chiar nu va verifica nimeni bazaconiile?

becalidinamovit
becalidinamovit  •  03 Martie 2019, 15:00

culoarea costumului?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează