INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

George Clooney, gată să cumpere un club de tradiție din Anglia » Planul starului de la Hollywood

George Clooney // Foto: Imago
George Clooney // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2022 18:17 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 18:54

Actorul George Clooney (60 de ani) vrea să preia clubul englez Derby County, aflat în pragul falimentului. Echipa antrenată de Wayne Rooney (36 de ani) luptă pentru evitarea retrogradării din Championship, liga a doua engleză.

Potrivit The Sun, clubul din Championship a intrat în atenția lui Clooney prin intermediul actorului Jack O'Connell, născut în Derby. Echipa are nevoie disperată de un investitor. Din cauza problemelor financiare, Derby County a fost deja depunctată cu 21 de puncte și riscă noi sancțiuni în cazul în care nu-și va achita datoriile.

Ce a făcut Tavi Popescu la debut: diferență bizară față de Maxim și Mitriță
România - Grecia 0-1
Ce a făcut Tavi Popescu la debut: diferență bizară față de Maxim și Mitriță

George Clooney, patron la Derby County?

„Derby e un mare club de fotbal, cu o istorie fantastică, și sunt sigur că există și un viitor grozav. Știu că au fost probleme în ultimul timp, dar nimic nu e de nezolvat. Și în aceste circumstanțe, echipa a muncit din greu și a jucat bine”, a declarat George Clooney.

Celebrul actor, de două ori laureat al premiului Oscar, a dezvăluit că nu este prima dată când dorește să se implice în fotbal. În 2020, Clooney a fost aproape să devină investitor la Malaga.

„Interesul meu pentru fotbal a crescut cu siguranță în ultimii ani. În urmă cu doi ani am fost întrebat dacă aș dori să mă implic alături de un grup de investitori care doreau să cumpere clubul Malaga, din Spania.

A fost o perspectivă destul de interesantă, dar în cele din urmă a căzut. Poate că a deține un club de fotbal este cel mai bun lucru după a juca pentru unul”, a mai spus Clooney.

500 de milioanede dolari este averea lui George Clooney potrivit celebrityworth.com

Luna trecută, un grup de investitori a fost aproape să o preia pe Derby, însă totul a picat în ultima clipă. Fără niciun investitor de șase luni și cu datorii de 60 de milioane de lire sterline, echipa lui Rooney riscă noi depunctări.

În ciuda tuturor problemelor financiare și a depunctării de 21 de puncte, Wayne Rooney a păstrat-o pe Derby cu șanse matematice de a evita retrogradarea. Cu șapte etape înainte de final, Derby este pe ultimul loc, cu 25 de puncte, la opt puncte în spatele lui Reading, prima echipă deasupra liniei.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Renunță Leo Messi la națională? Declarația care a stârnit haosul: „După Mondial va trebui să mă gândesc la multe lucruri”

Revoltă după ce rușii și-au anunțat candidatura pentru EURO 2028: „Și-au ieșit din minți, trăiesc în lumea lor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează