INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID-ATLETICO MADRID

Gest frumos făcut de Atletico Madrid. Clubul va plăti o parte din biletele fanilor pentru meciurile din semifinalele Ligii

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 24 aprilie 2017 11:26

Atletico Madrid și jucătorii săi vor plăti o parte din biletele fanilor care vor face deplasarea pe "Santiago Bernabeu" la meciul Real Madrid-Atletico Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor.

Concret, Atletico se va asigura că niciun fan nu plăteste mai mult de 70 de euro pentru meciul derbyul Madridului și va achita diferența în cazul în care prețurile depăsesc acest prag.

Potrivit publicației spaniole AS, biletele pentru acest meci se vor pune în vânzare de marți, pentru persoanele care au abonament.

Cele care vor rămane vor putea fi achiziționate de către fanii fără abonament începând de joi. Toate vor avea prețul de 70 de euro.

Clubul Real Madrid a pus la dispoziție 3500 de locuri pentru fanii lui Atletico. Suporterii formației antrenate de Diego Simeone vor ocupa inelele 3 și 4 în partea de nord stadionului.

Cluburile Real Madrid și Atletico Madrid se vor întâlni în dublă mansă în semifinalele Ligii Campionilor. Turul va avea loc pe 2 mai pe stadionul "Santiago Bernabeu", în timp ce returul se va disputa 8 zile mai târziu pe stadionul "Vicente Calderon".

Este al patrulea an consecutiv când cele două formații se vor întâlni în primăvara UEFA Champions League.

sezon 2013-2014 Real Madrid-Atletico Madrid 1-1, 4-1(după 120 de minute) - finală
sezon 2014-2015 Real Madrid-Atlético Madrid 0-0, 1-0 - sferturi de finală
sezon 2015-2016 Real Madrid-Atletico Madrid 1-1, 5-3 (după penaltiuri) - finală

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează