INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ce i-a spus fundașul lui Getafe lui Ansu Fati pe teren: „Ai 18 ani și faci asta?”

Ansu Fati a fost introdus pe teren în minutul 62 al meciului cu Getafe // foto: Reuters +38   FOTO
Ansu Fati a fost introdus pe teren în minutul 62 al meciului cu Getafe // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 19:52 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 20:03

În timpul meciului dintre Getafe și Barcelona (scor 1-0), Ansu Fati (care va împlini 18 ani pe 31 octombrie) l-a iritat pe Allan Nyom (32), fundașul dreapta al gazdelor.

După un duel cu Nyom, tânărul star al Barcelonei a căzut în interiorul careului advers, însă arbitrul Carlos Soto Grado nu a arătat spre punctul cu var. Fati a protestat, lucru care l-a deranjat pe fotbalistul lui Getafe. „Ai 18 ani și simulezi în felul ăsta?”, i-a transmis Nyom lui Fati, potrivit Marca.

Pique: „Treziți-vă cu toții!”

Acesta nu este singurul moment interesant surprins de camerele TV în timpul meciului de pe stadionul „Coliseum Alfonso Perez”. Supărat de prestația colegilor săi, Pique, fundașul central al Barcelonei, le-a strigat acestora: „Treziți-vă cu toții, la naiba!”.

După acest pas greșit, Barcelona ocupă locul 9 în La Liga, cu 7 puncte după 4 meciuri. Lider este Villarreal, cu 11 puncte obținute în 6 partide. Vezi clasamentul din La Liga aici

Citește mai multe știri despre Getafe - Barcelona:

Viitorul nu e roz » Messi a fost invizibil, lui Griezmann „i se potrivește cel mai bine locul pe bancă”

Ronald Koeman, supărat după Getafe - Barcelona 1-0: „Am fost jignit de un jucător”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
pirucul
pirucul  •  19 Octombrie 2020, 07:35

fundasul ala nu trebuia sa apuce repriza a 2-a. trebuia rosu cand i-a dat lui messi cu cotul in git in schimb arbitrul i-a dat primul galben dupa 6 faulturi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează