INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

„Luați-mă pe mine, semăn cu Mbappe!” » Glume spumoase de la LeBron James și Antetokounmpo, după oferta ISTORICĂ din fotbal

Postarea lui Giannis l-a amuzat pe Kylian Mbappe
Postarea lui Giannis l-a amuzat pe Kylian Mbappe

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 12:16 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 12:27

Mai multe nume mari din NBA, inclusiv LeBron James și Giannis Antetokounmpo, s-au amuzat pe seama ofertei pe care saudiții de la Al Hilal i-au făcut-o lui Kylian Mbappe.

Cu relația dintre Kylian Mbappe și PSG fisurată, saudiții de la Al Hilal au intrat pe fir și au făcut o ofertă colosală, istorică, pentru fotbalistul francez.

PSG ar primi 300 de milioane în schimbul jucătorului, iar Mbappe ar fi plătit cu până la 700 de milioane de euro pe an în caz că ar da curs ofertei venite din Golf.

Vestea ofertei făcute de Al Hilal, cea mai mare din istoria fotbalului, a avut un ecou puternic. Iar nume importante din NBA au reacționat.

Adrian Ilie, prima reacție după ce a fost prins băut la volan: „Mi-au spus că pot să îmi pună cătușele, să mă rețină 12 ore”
REACȚIE
Adrian Ilie, prima reacție după ce a fost prins băut la volan: „Mi-au spus că pot să îmi pună cătușele, să mă rețină 12 ore”

Reacții spumoase de la LeBron James și Antetokounmpo, după oferta ISTORICĂ pentru Kylian Mbappe

Giannis Antetokounmpo, legitimat la Milwaukee Bucks, a publicat un selfie și a scris: „Al Hilal, puteți să mă luați pe mine. Arăt ca Mbappe”.

Postarea lui a adunat 740.000 de aprecieri și l-a provocat chiar și pe Mbappe să reacționeze. Fotbalistul i-a răspuns cu multe emoticoane de râs.

„Luați-mă pe mine, semăn cu Mbappe!” » Glume spumoase de la LeBron James și Antetokounmpo, după oferta ISTORICĂ din fotbal

LeBron James, legendarul jucător al celor de la LA Lakers, a publicat un GIF cu un bărbat alergând, și descrierea: „Eu în drumul spre Arabia Saudită, când îmi sună agenții pentru un contract pe un sezon”.

Draymond Green, care tocmai a semnat un contract nou cu Golden State Warrios, parcă „regretă” decizia: „Au și campionat de baschet acolo? Nu cred că s-a uscat cerneala de pe noul contract”.

Și Damian Lillard, de la Portland Trail Blazers, a avut o reacție succintă: „776 de milioane de dolari într-un an? Ce naiba?”.

PSG a acceptat, Mbappe ezită

Paris Saint-Germain a acceptat oferta făcută de clubul saudit, așa că mutarea depinde doar de Mbappe: internaționalul francez trebuie să fie de acord cu oferta și condițiile contractuale, dar și cu plecarea în Arabia Saudită.

Mbappe pare foarte detașat de situație și s-a prezentat luni seara râzând la antrenament. La finalul acestuia, deși ploua, s-a oprit pentru a da autografe și pentru o ședință foto cu fanii lui PSG.

Mai multe știri de actualitate: 

Messi sparge toate recordurile în SUA: câte vizualizări a avut prezentarea lui

Unde se trăiește mai bine: Bulgaria sau România? Radiografie făcută de echipa GSP: salarii mai mari, prețuri mai mari, tristețe maximă, dar țigări ieftine

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mishu_74
mishu_74  •  25 Iulie 2023, 19:47

Mbappé e victima propriei celebritati. ok, poate si a faptului ca arabii (de la PSG) privesc fotbalul doar ca pe o afacere care mai e si prost manageriata. legi de tine pe cel mai promitator tanar talent al planetei timp de 5 ani, dar nu-i aduci niste fotbalisti adevarati capabili sa castige CL. ii aduci toti expiratii cu pretentii. sau macar un antrenor capabil sa-i faca sa joace pe aia care-i are. iar acum vrei sa-l dai oriunde ca sa nu-l pierzi liber. oricine ar face la fel ca el.

Shogun01
Shogun01  •  25 Iulie 2023, 13:00

Antetokounmpo te duc eu cu o Dacie si pana ajugem mai citesti si tu putin fotbal ca poate te intreaba aia ceva...caut eu niste carti

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close