INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Golgheterul all-time al Rusiei: „Sunt patriot, îl susțin pe Putin” » Un fost jucător ucrainean i-a răspuns dur: „Hai aici, nu vei rezista prea mult!”

Artem Dzyuba la Zenit, foto: Imago
Artem Dzyuba la Zenit, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 14:06 / Actualizat joi, 02 martie 2023 14:06

Artem Dzyuba, 34 de ani, căpitanul naționalei din Rusia, a declarat: „Istoria va judeca mai târziu ce e bine și ce e rău, dar cred că facem ceea ce trebuie".

Când a trecut mai mult de un an de la începutul războiului din Ucraina și rușii continuă să atace țara vecină, un nume important al Moscovei face o declarație agresivă.

A câștigat procesul cu CFR Cluj și are de primit 75.000 de euro!
CFR CLUJ
A câștigat procesul cu CFR Cluj și are de primit 75.000 de euro!

Artem Dzyuba: „Ucideți-mă dacă nu vă place ce zic!"

Artem Dzyuba, 34 de ani, atacantul lui Lokomotiv și căpitanul naționalei Rusiei, a afirmat că îl susține 100% pe Vladimir Putin. „Cred în țara mea. Sunt un patriot, îmi iubesc țara. În viitor, istoria va decide, dar acum sunt total în spatele președintelui meu Putin. Absolut, nici mă ascund. Ucideți-mă dacă nu vă place ce zic!", a spus golgheterul all-time Sbornaia (30) pe canalul de YouTube al jurnalistului rus Noben Arustamyan.

Fotbalistul nu s-a oprit: „Istoria va judeca mai târziu ce e bine și ce e rău, dar cred că facem ceea ce trebuie". A schimbat subiectul războiului: „Sunt fericit că în țara mea există bărbat și femeie, există tată și mamă. Nu există avort sau persoane non-binare, sunt mândru că noi nu le permitem".

Răspuns pentru Artem Dzyuba: „Să nu aveți timp să vă ascundeți de rachete”

Un fost internațional ucrainean, Oleksandr Aliyev (ex-Dinamo Kiev), i-a răspuns lui Dziuba pe social media. „Îți urez un lucru: ca tu și Putlerul tău (n.r. contopirea numelor lui Putin și Hitler) să nu aveți timp să vă ascundeți de rachetele care vor zbura spre Moscova. Pentru a simți amândoi ce înseamnă războiul. Și, dacă spui «ucideți-mă!», vino în Ucraina! Spune asta: «Vreau să lupt în nenorocita de armată rusă». Hai aici, nu vei rezista prea mult. Vei fi ucis".

Citește și:

Jose Mourinho, amendat și suspendat, în urma afirmațiilor făcute despre al patrulea oficial, la meciul cu Cremonese » Cât va absenta tehnicianul portughez de pe bancă

Marius Șumudică spune stop! Și-a anunțat retragerea: „Gata, fotbalul va fi istorie pentru mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
istet10
istet10  •  04 Martie 2023, 18:11
Postat de boierasul pe 04 Martie 2023, 06:49

Băi prostea)) eu zic una, tu fără argumente, schimbi subiectul și derapezi))) Când vreodată în istorie, Transnistria a fost teritoriu romanesc???. Hai să terminam subiectul ca este postul pastelui și fac păcate cu tine))

Am sustinut eu asta, ba prostalaule?

Tarabas
Tarabas  •  04 Martie 2023, 14:28
Postat de boierasul pe 04 Martie 2023, 06:49

Băi prostea)) eu zic una, tu fără argumente, schimbi subiectul și derapezi))) Când vreodată în istorie, Transnistria a fost teritoriu romanesc???. Hai să terminam subiectul ca este postul pastelui și fac păcate cu tine))

Pacate au facut cei ce-au nascut, crescut si "educat" unul ca tine.

brujo
brujo  •  04 Martie 2023, 10:58
Postat de boierasul pe 03 Martie 2023, 19:11

Alt prost)) mai sunteți?? Sper că nu aveți frați mulți acasă))

Ba, nu mai semnaliza, ca te-am vazut toti. E ok, acum fugi sa iti iei camasa cu manecile la spate !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează