INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Două povești fabuloase cu Romulus Buia: cum a mâncat melci cu Hristo Stoichkov + ce a făcut cu o pungă de gheață

Romulus Buia
Romulus Buia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 15:23

Romulus Buia, fost mijlocaș la Rocar, Dinamo sau Poli Timișoara a povestit o întâmplare amuzantă petrecută în Spania, cu Hristo Stoichkov.

Vezi în video ce a spus Buia despre cum a mâncat melci cu Giovanni Becali și Hristo Stoichkov

 

 

„Am fost cu Giovanni Becali și Hristo Stoichkov la masă, în Spania. Și ne-au adus melci. Eu nu știam cum să mănânc. M-am dus la baie și m-am uitat prin crăpătura ușii cum mănâncă ei. Și când m-am întros, am început și eu să mănânc ca ei, cu scobitoarea”, a declarat Romulus Buia la GSP LIVE.

 A băgat punga de gheață la microunde

 

 

„Știți pungile de gheață care se pun pe picior când ai o contractură? Mi-a zis cineva s-o pun la microunde că e mai bună așa. Și eram tot roșu pe picior. Normal că am băgat-o. Bine că nu a explodat acel gel”, a povestit Buia.

 

Vezi și: 

VIDEO Romulus Buia explică eliminarea Barcelonei: „Nu am văzut-o jucând așa slab” + cum a dat probe la Barcelona

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
robotzel
robotzel  •  08 Mai 2019, 22:54

a jucat si pe la dinamo?

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  08 Mai 2019, 20:56

Asta-i din categoria Guţă: "--Mamă, cum îmi merge capuuul! "

Vezi toate comentariile (2)
Comentează