INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pep Guardiola: „Este cel mai bun din lume!”

Erling Haaland, ascultând sfaturile lui Pep Guardiola / Foto: Imago
Erling Haaland, ascultând sfaturile lui Pep Guardiola / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2024 14:43 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 14:43

Pep Guardiola (51 de ani), managerul lui Manchester City, l-a contrazis pe Roy Keane, ce afirmase despre Haaland că este jucător de liga a patra: „E cel mai bun atacant din lume și ne-a ajutat să câștigăm atâtea trofee în sezonul trecut. Erling este excepțional”. Spaniolul i-a odihnit pe Haaland și De Bruyne în partida cu Aston Villa (4-1) în perspectiva duelului cu Real Madrid din „sferturile” Ligii.

Pep Guardiola s-a plâns de faptul că, în timp ce echipa sa are de disputat două jocuri în Premier League, cu Aston Villa aseară (4-1) și cu Crystal Palace sâmbătă, Real Madrid se odihnește și are nouă zile de pregătire a turului „sferturilor" Ligii Campionilor.

Keșeru l-a înfruntat, față-n față, pe antrenor: „De ce mă scoți?!” » Răspunsul l-a lăsat fără cuvinte: „La revedere, îmi cer scuze că v-am deranjat!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Keșeru l-a înfruntat, față-n față, pe antrenor: „De ce mă scoți?!” » Răspunsul l-a lăsat fără cuvinte: „La revedere, îmi cer scuze că v-am deranjat!”

Managerul lui Manchester City a luat și el măsuri și și-a permis să-i menajeze pe Erling Haaland și pe Kevin De Bruyne (rămași pe banca de rezerve). „Cetățenii" nu au avut deloc emoții în confruntarea de pe Etihad, hattrick-ul lui Foden plus golul lui Rodri făcând diferența cu Villa.

Roy Keane: „Standardele lui Erling sunt cu adevărat incredibile!"

Antrenorul campioanei mondiale a cluburilor nu a rămas dator după ce Haaland a fost aspru criticat pe Roy Keane, fosta glorie a rivalei Manchester United și în prezent analist TV. „Nu sunt de acord cu el, absolut deloc. Erling este cel mai bun atacant din lume și ne-a ajutat să câștigăm multe trofee în sezonul trecut. Este excepțional.

Motivul pentru care nu construim uneori suficiente ocazii de gol nu este din cauza lui Haaland. Standardele pe care le are Erling sunt incredibile, iar toată lumea așteaptă de la el lucruri mai puțin obișnuite".

Kylian Mbappe, one man show în PSG – Rennes din semifinalele Cupei Franței » Starul francez a fost „înger și demon”
PSG
Kylian Mbappe, one man show în PSG – Rennes din semifinalele Cupei Franței » Starul francez a fost „înger și demon”

Fanii se întreabă dacă Haaland n-a jucat pentru că e ieșit din formă

Jack Grealish și Jeremy Doku i-au ținut locul norvegianului în confruntarea cu Aston Villa, iar Phil Foden a strălucit miercuri seară. „Peste două zile și jumătate, avem un alt meci la ora prânzului. Cred că toate echipele din top au loturi valoroase și pot să mai rotească titularii. Am decis pentru duelul cu Aston Villa să fac o formație și, la proxima deplasare, vor fi odihniți alți jucători", a explicat Pep Guardiola.

Fanii „cetățenilor" s-au întrebat, în discuțiile de pe rețelele sociale, dacă nu cumva trecerea lui Haaland pe margine este cauzată și de randamentul mai slab din ultima vreme, cea mai recentă dovadă fiind faptul că nu și-a creat oportunități importante în derbyul cu Arsenal, terminat 0-0.

Roy Keane a profitat de această potențială criză de formă a lui Haaland, declarând despre norvegian că „este un atacant de League Two (n.r. - a patra divizie engleză).

Haaland are doar două goluri peste Salah în acest campionat!

În fața porții este cel mai bun din lume, însă jocul său în general este atât de slab. Trebuie să se îmbunătățească! Haaland o va face în următorii ani. Este un atacant strălucit, însă norvegianul are nevoie să demonstreze că este top în orice situație. Trebuie să o facă!".

În acest campionat tot Erling e liderul marcatorilor (18 goluri), dar are doar două avans față de Mohamed Salah.

Sunt meciuri în care Haaland ar putea fi mai bun, dar nu este Erling de vină pentru că nu ne-am creat ocazii de gol cu Arsenal. Dacă am fi avut o prezență mai mare în careul advers și Erling ar fi beneficiat de mai mult spațiu
Pep Guardiola, manager Manchester City

35de goluri în 35 de prezențe în acest sezon a influențat Erling Haaland (29 de reușite și 6 assisturi) la Manchester City în acest sezon în toate competițiile

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Gerard Pique este anchetat de Garda Civilă!
SPANIA
Gerard Pique este anchetat de Garda Civilă!
Un fost internațional U23, ucis într-o tentativă de jaf și răpire! Își pregătea debutul la fosta trupă a lui Ngezana!
AFRICA DE SUD
Un fost internațional U23, ucis într-o tentativă de jaf și răpire! Își pregătea debutul la fosta trupă a lui Ngezana!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează