INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAȚIONALE

Un superstar de la Chelsea și-a anunțat retragerea din națională după ce a intrat în conflict cu selecționerul: „Este decizia mea finală”

Hakim Ziyech // Foto: Imago
Hakim Ziyech // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 20:43 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 21:29

Hakim Ziyech (28 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Chelsea, a anunţat marţi că nu va mai purta tricoul naționalei Marocului. Decizia sa vine în urma unui conflict cu selecționerul Vahid Halilhodzic (69 de ani).

Jucătorul lui Chelsea a intrat în dizgrația selecționerului Halilhodzic în toamna anului trecut și de atunci nu a mai fost convocat la naționala Marocului. Bosniacul l-a acuzat pe fostul jucător al lui Ajax că simulează accidentări pentru a nu juca. După ce nu a fost inclus nici în lotul pentru Cupa Africii, Ziyech a decis să se retragă de la prima reprezentativă.

Budescu n-a prins încă primul 11 la Voluntari, dar face show unde poate » Execuție spectaculoasă înainte de meciul cu Rapid
VOLUNTARI - RAPID
Budescu n-a prins încă primul 11 la Voluntari, dar face show unde poate » Execuție spectaculoasă înainte de meciul cu Rapid

Ziyech s-a retras de la naționala Marocului

Privat de prezența la Cupa Africii pe Națiuni din Camerun și fără selecție din toamna lui 2021, Hakim Ziyech a decis să nu mai joace pentru Maroc. Mijlocașul ofensiv al lui Chelsea și-a anunțat marți retragerea de la prima reprezentativă, la Abu Dhabi, unde londonezii țintesc trofeul Campionatului Mondial al Cluburilor.

„Îi înțeleg pe fani, dar nu mă voi întoarce la națională. Este decizia mea finală. Totul este clar pentru mine despre cum merg lucrurile. Mă concentrez pe clubul meu.” a declarat Ziyech, potrivit RMC Sport.

17goluri a marcat Hakim Ziyech în 40 de selecții pentru naționala Marocului

Jucătorul în vârstă de 28 de ani nu va participa, așadar, la barajul de calificare pentru Cupa Mondială din Qatar, unde Marocul va juca împotriva Republicii Democrate Congo.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Moment de pomină în Serie A! Un jucător a vrut să ia galben pentru a-și ispăși suspendarea într-un moment favorabil, însă arbitrul i-a stricat planurile

Maurizio Sarri face praf Cupa Italiei: „E cea mai antisportivă competiție din lume! Tabloul e construit pentru anumite echipe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close