INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Haos total la Napoli » Mertens și Callejon, puși pe liber! Allan, bătaie cu fiul patronului și atacat de hoți + toate starurile vor să plece

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 11:38

Scandalul ia amploare la Napoli. Preşedintele De Laurentiis a dat ordin ca belgianul Dries Mertens şi spaniolul Jose Callejon să fie vânduţi urgent. Iar Insigne, Koulibaly şi Allan vor fi victimele epurării la vară.

Actul de insubordonare produs la Napoli după meciul cu Salzburg din Ligă nu rămâne numai cu repercusiuni financiare. Preşedintele Aurelio De Laurentiis, ce a plecat furios cu afaceri la Los Angeles şi nu a asistat pe San Paolo la jocul cu Genoa, şi-a propus să facă tabula rasa în lotul lui Ancelotti. Amenda de 5% din salariu e nimic faţă de revoluţia ordonată.

Capii revoltei, vinovaţi de ieşirea din cantonamentul impus de patron, vor plăti cu transferul de la vicecampioana Italiei. Dries Mertens şi José María Callejón sunt primii vizaţi să plece chiar în ianuarie. Belgianul ar vrea să ajungă la Inter, iar spaniolul ar merge pe urmele lui Hamsik, în China. 

„Ciclul e ca şi încheiat”

„Magnatul a înţeles după prestaţia mediocră de sâmbătă că ciclul e ca şi-ncheiat, cu şapte luni mai devreme de finalul sezonului. Iar acum toţi jucătorii au viitorul incert şi dacă ar putea i-ar vinde pe loc pe toţi care s-au răzvrătit”, a dezvăluit Gazzetta dello Sport. 

Nici căpitanul Lorenzo Insigne nu va fi iertat, mai ales că şi tifosii l-au contestat şi l-au fluierat la antrenamente şi cu Genoa. Pe lângă el, Allan, care a şi sărit să îl bată de fiul preşedintelui, spunându-i „Să-ţi bagi toţi banii în fund!”, şi Koulibaly ar avea pregătite valizele pentru la vară.  

Ghoulam şi Hysaj sunt şi ei ameninţaţi. Apărarea, din care Chiricheş a dispărut primul, ar trebui reconstruită. 

283 de milioane de euroe cota totală de piaţă a celor şapte jucători indezirabili ai lui Napoli. Koulibaly (75), Insigne (65) şi Allan (60) sunt cei mai valoroşi, conform transfermarkt.de

Hoţii l-au ameninţat pe Allan! 


Un motiv în plus pentru despărţire are Allan din cauza unui incident produs vineri. Mai mulţi hoţi au pătruns în locuinţa familiei sale, în prezenţa lui, a celor doi copii şi a soţiei gravide în opt luni, ameninţându-i. „Ajunge cu toată povestea asta! Ăştia nu sunt suporteri, bărbatul meu e acuzat pentru lucruri inventate!”, a postat pe Instagram brazilianca furioasă şi speriată. Mijlocaşul a fost huiduit de ultraşi şi la ultimele antrenamente. 

Rezumatul meciului dintre Napoli și Genoa

Vezi și:

JUVENTUS - AC MILAN 1-0// VIDEO + FOTO Sarri, decizie-șoc în victoria cu Milan: Ronaldo, schimbat în minutul 55! Portughezul a plecat FURIOS direct la vestiare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  11 Noiembrie 2019, 16:51
Postat de bazinga pe 11 Noiembrie 2019, 13:06

De ce nu spunefi ca Radu cel Frumos a fost artizanul dezastrului pentru Napoli?

Nu cred ca ratarile lui napoli, paradele lui radu sau rezultatul egal cu genoa sunt de vina ptr ce se intampla acolo.. este un sir mai lung de rezultate slabe, dar mare problema este atitudinea fotbalistilor, in special a piticului din imaginea de mai sus, lorenzo insigne ! am vazut ultimele doua meciuri, cu salzburg si genoa..am fost socat de ce am vazut.. nici un fel de atitudine, nu alearga nimeni, cand are cinevga mingea incearca doar individual, iar insigne este absolut dezgustator in teren..bataie de joc la adresa tuturor..cu genoa, la schimbare, intregul stadion l a huiduit. suporterii lor sigur stiu mai bine ca noi care sunt dedesubturile, iar daca ei aleg sa il huiduie pe insigne si nu numai, inseamna ca fotbalistii sunt principalii vinovati.

steaua.libera
steaua.libera  •  11 Noiembrie 2019, 16:26

A refuzat de 3 ori o suma in jur de 100 de milioane pt Koulibaly, iar acum o sa-l vândă la soldări :))

urdea2021
urdea2021  •  11 Noiembrie 2019, 13:51

Bai Scorpie, haos total este in mintea ta, la Napoli este doar haos. Pricepi diferenta???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează