INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Hristo Stoichkov îi desființează pe șefii Barcelonei după posibila aducere a lui Xavi: „Vor să-și bată joc de o legendă! Nu merită să sufere”

Xavi Hernandez
Foto: Imago
Xavi Hernandez Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 17:59 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 18:59

Hristo Stoichkov (55 de ani), câștigător al Balonului de Aur și fost fotbalist important al Barcelonei, a comentat situația actuală a clubului catalan.

După ce Ronald Koeman a fost demis de la Barcelona, iar Xavi este aproape sigur noul tehnician al catalanilor, Stoichkov l-a criticat pe președintele Joan Laporta pentru alegerea făcută.

Stoichkov, atac la Laporta

„Acum 4 luni, Laporta a declarat că Xavi este încă crud, că nu este pregătit, că nu are experiență. Acum, s-a trezit de dimineață și susține că Xavi este omul ideal pentru club! Cred că vor să-și bată joc de o altă legendă! După părerea mea, Xavi nu merită să sufere și are nevoie lângă el de oameni cu experiență care să-l ajute. 

De exemplu, Pep Guardiola i-a avut pe Johan Cruyff, Txiki Begiristain și Alexanko. Nedespărțit de ei zi de zi. Cine îl va susține pe Xavi? Cine îi va putea da un sfat chiar din prima zi? Eu vreau ca Xavi să aibă succes, sunt fan Barcelona. Eu am mai fost întrebat pe cine ar trebui să pună antrenor Barcelona. 

Dar a fost adus Valverde, apoi Quique Setien, tehnicieni care ridicau semne de întrebare. Asta în timp ce Antonio Conte era liber, Max Allegri era liber, Laurent Blanc era liber. Dar au preferat să aleagă varianta cea mai la îndemână, ca să scape de responsabilitate. E problema lor dacă nu vor să asculte”, a declarat bulgarul potrivit Mundo Deportivo.

Pierdere mare pentru Barcelona

La 33 de ani și jumătate, Sergio Agüero e într-un moment de cumpănă. Al carierei, al vieții chiar. Duminică, a suferit încă un șoc de aritmie cardiacă, al doilea în zece zile, acesta chiar în timpul meciului, la 1-1 cu Alavés. 

Dintr-o dată, era amețit, nu mai putea respira normal. Atacantul se ținea cu mâna de piept. Simțea că e în pericol. A fost transportat de urgență la spital.

„Sergio Aguero a fost supus unui proces diagnostic și terapeutic de către Dr. Josep Brugada. El este indisponibil pentru următoarele trei luni, timp în care va fi evaluată eficacitatea tratamentului pentru a-i determina procesul de recuperare”, a comunicat oficial Barcelona.

Sunt bine, voi înfrunta plin de curaj întreg procesul de recuperare. Vă mulțumesc pentru sprijin, afecțiunea voastră îmi face inima mai puternică astăzi
- Sergio Aguero, FC Barcelona

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Alt scandal rasist la Slavia Praga, echipa lui Stanciu: „Acest prost m-a făcut maimuță!”

Antonio Conte, oficial la Tottenham! Salariul uriaș pe care îl va încasa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează