INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO

EXCLUSIV / VIDEO „Știți ce scrie pe locul de parcare al lui Ștefan Radu de pe Olimpico?” » Dezvăluiri în direct despre legenda lui Lazio

Ștefan Radu / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ștefan Radu / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 11:26 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 15:02

Invitat în această dimineață la GSP Live, fostul atacant dinamovist Hristu Chiacu (35 de ani) a făcut dezvăluiri despre bunul său prieten Ștefan Radu, de care-l leagă o relație de peste 20 de ani.

Hristu Chiacu și Ștefan Radu au fost colegi la juniorii lui Dinamo. Chiar dacă traiectoriile carierelor lor au fost complet diferite în momentul în care au făcut pasul spre seniori, cei doi au rămas până azi în relații excelente. Chiacu a vorbit despre situația actuală a lui Ștefan Radu, dar și despre planurile sale de viitor, dezvăluind cum e tratat fotbalistul la Roma.

VIDEO Hristu Chiacu, dezvăluiri despre Ștefan Radu: „La Olimpico, are un loc de parcare pe care scrie «boss», alături de poza lui”

„Eu i-am spus: «Tu ai o vârstă, așteaptă-ți rândul!» De fiecare dată când a intrat, a făcut-o foarte bine. El e foarte apreciat acolo. La noi, nu prea vorbește lumea despre el, dar acolo e altceva. Am fost la Roma la sfârșitul anului și am văzut. 

Să-ți spună cineva într-o țară străină «boss» înseamnă ceva. În parcarea de la Olimpico, are un loc de parcare pe care scrie «boss», alături de poza lui

Eu cred că va mai juca și la anul, depinde de el. Mi-a spus că, la cum aleargă cei tineri, ar mai juca cinci ani. Oricum, pe el nu-l mai văd se se întoarcă în România. Nici să joace, nici să locuiască aici. Nici copiii lui nu vor să vină în România”, a dezvăluit Hristu Chiacu, la GSP Live. 

Ștefan Radu, statut de legendă la Lazio

Ștefan Radu e o adevărată legendă în tricoul biancocelesto. Are 417 apariții pentru Lazio, fiind fotbalistul cu cele mai multe meciuri din istoria romanilor. Ex-dinamovistul l-a depășit în această ierarhie pe Giuseppe Favalli, care are 402 meciuri pentru laziali.

6 trofeea cucerit Ștefan Radu în 13 ani la Lazio: 3 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei

Citește și alte știri de actualitate:

Au anulat prima licitație și acum cer „mult mai mulți bani” de la buget: „Liga 1 va avea încă un stadion modern”

Dinamo a refuzat prima ofertă pentru Sorescu » Urmează o nouă rundă de negocieri

Playtech: ȘOC TOTAL! Putin primește o nouă LOVITURĂ. Anunțul lui Zelenski îl face KO!


Comentarii (57)
ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  14 Ianuarie 2022, 16:45

Nationalismul este mort in Romania.

elgabri
elgabri  •  14 Ianuarie 2022, 12:45
Postat de gicab pe 13 Ianuarie 2022, 17:11

In Berceni are și Comsn un loc de parcare... scrie mbappe cu litere mici

Scrie in Ukrainiana !!

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  14 Ianuarie 2022, 12:16
Postat de hofer pe 13 Ianuarie 2022, 21:03

Hahahaha!.. A fi sau a nu fii ? Buna intrebarea ? Eu am invatat cu un singur i iar daca tu ai invatat cu doi de ii atunci te rog sa scri cum ai invatat. Pe mine nu ma deranjeaza cu nimic. Indiferent de cum se scrie a fi sau a nu fii pentru mine Radu tot un Nimic ramane. Deci Bossul tau este un Nimic pentru mine!... A fii ceva pentru tine nu trebuie sa fie si pentru mine. Sper ca ai inteles?

Dumneata nici nu existi.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează