INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Ies la iveală detalii neștiute » Răfuială în vestiarul lui Bayern Munchen: antrenorul și-a anunțat plecarea

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 09:32

Niko Kovac, antrenorul croat al lui Bayern Munchen, s-a certat cu jucătorii după 3-3 cu Dusseldorf și le-a spus că, probabil, el nu va mai fi curând pe bancă.

Au ieșit la lumină fapte care nu mai lasă nicio urmă de îndoială. În câteva zile, poate chiar ore, Niko Kovaci va fi istorie la Munchen. După 3-3 cu Fortuna Dusseldorf - dezvăluie tabloidul Bild - antrenorul lui Bayern s-a răfuit pur și simplu cu jucătorii.

În vestiar, la final, le-a reproșat toate câte avea pe suflet după săptămâni întregi de contraperformanțe. Inclusiv faptul că l-au abandonat deși el i-a susținut întotdeauna. Iar în urma unui schimb dur de replici le-a spus că "probabil eu n-o să mai fiu curând pe bancă".

Președintele Uli Honess a aflat ulterior ce s-a întâmplat la cabine și așa s-a decis să iasă în fața presei și să-i retragă lui Kovaci sprijinul, după ce tot el anunțase nu cu mult timp în urmă că e gata să-l susțină "până-n pânzele albe".

Vezi și: ȘOC la Bayern Munchen după rezultatul incredibil cu Dusseldorf: "E inacceptabil" » Soarta antrenorului Niko Kovac a fost decisă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10154099813529868
Cami Nebi  •  27 Noiembrie 2018, 10:36

Anul trecut a fost schimbat Ancelotti,anul asta Kovac.Ceva e putred la Bayern,greii vestiarului au o influenta prea mare in luarea unor decizii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează