INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Iker Casillas revine la Real Madrid » Ce funcție va ocupa fostul portar

Iker Casillas revine la Real Madrid
Iker Casillas revine la Real Madrid

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 20:33 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 20:35

Iker Casillas, 39 de ani, se întoarce pe „Bernabeu” la 5 ani după ce a plecat la FC Porto. 

Legendarul goalkeeper vrea să se retragă oficial anul acesta și să înceapă pregătirea pentru viața de dincolo de terenul de fotbal. Iker va lucra îndeaproape cu președintele Realului, Florentino Perez, pe postul de consilier. 

Detaliile vor fi puse la punct zilele viitoare. Ocupația sa va fi similară cu cea pe care a avut-o la început Zinedine Zidane. Iker a suferit un infarct în mai 2019 și nu a mai jucat de atunci, dar a rămas în cadrul echipei FC Porto, alături de care a sărbătorit titlul săptămâna aceasta. El așteaptă finala Cupei, cu Benfica, pe 1 august, pentru a-și anunța oficial plecarea. 

Casillas a plecat pe ușa din dos de la Real Madrid, după o perioadă grea. Întâi a avut un conflict cu antrenorul Jose Mourinho, în care fusese acuzat că nu se mai antrenează la parametri maximi și nu mai dă totul pe teren pentru club. Ulterior, nici Carlo Ancelotti nu s-a bazat foarte mult pe el, preferând să joace cu Diego Lopez titular. S-a vorbit și despre contre cu Florentino Perez, dar se pare că aceștia au revenit la sentimente mai bune.

El e artizanul titlului câștigat de Real Madrid: „Zidane este sfânt şi credem în el"

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează