INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Iker Casillas și Sara Carbonero confirmă despărțirea: „O decizie îndelung cântărită”

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2021 10:52 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 11:06

Fostul mare portar Iker Casillas și jurnalista Sara Carbonero, celebrul cuplu din fotbalul spaniol, au anunțat pe rețelele sociale ceea ce revista Lecturas dezvăluise zilele trecute, anume că s-au despărțit. 

Iker Casillas, 39 de ani, și Sara Carbonero, 37 de ani, și-a separat drumurile după o frumoasă poveste de iubire de 11 ani.

Pentru Iker și Sara, prioritari sunt copiii

 „Atât eu cât și Sara ne simțim foarte mândri de familia pe care o formăm și de dragostea ce ne-a umplut de fericire în toată această perioadă împreună. Azi, iubirea noastră ca pereche va urma drumuri separate, dar nu și depărtate, o dată ce rămânem în această lume minunată, căreia ne-am dedicat mulți ani. Este o decizie la care am meditat îndelung și a fost luată de comun acord. Respectul, afecțiunea și prietenia nu vor dispărea niciodată. Prioritatea noastră acum este să ne creștem și educăm cei doi copii într-o atmosferă stabilă și sănătoasă. Cu aceste cuvinte, cerem respect față de viața noastră privată în acest moment de tranziție. Mulțumim pentru înțelegere". 

+27 FOTO

Au trecut prin cumpene

Fostul mare portar spaniol și jurnalista au doi băieți, Martín e Lucas, și au trecut prin probleme grave de sănătate. Iker, un infarct miocardic în mai 2019, Sara urmează și acum un tratament pentru o tumoră ovariană, recidivată după cancerul de-acum doi ani. 

Citește și:

Iker Casillas s-a întors la Real Madrid: „Mândru să revin acasă!”

FOTO Spaniolii anunță: „Iker Casillas și Sara Carbonero s-au separat!” » Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează