INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Impresarii au primit comisioane în valoare de 529 de milioane $! » Cifrele incredibile dezvăluite de FIFA

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2019 12:31

Cluburile au plătit, în ultimul mercato, cu aproape două treimi mai mult agenţilor decât acum un an pentru cele 8.746 de transferuri înregistrate oficial la FIFA.

Cele peste 6.500 de cluburi din cele 211 federaţii înregistrate la FIFA au stabilit un nou record în materie de număr al transferurilor, dar, în acelaşi timp, au crescut mult şi comisioanele impresarilor, care au intermediat afacerile. Potrivit datelor sistemului TMS publicate de Inside World Football, nu mai puţin de 529,3 milioane de dolari au fost plătite de cluburi agenţilor, cu 64,9% mai mult decât suma totală din 2018, 447,6 milioane $!   

48 din primele 50 de transferuri în Top 5 campionate ale Europei 

În cele trei luni ale ultimei ferestre s-au înregistrat în Transfer Matching System 8.746 de mutări, în creştere faţă de totalul de 8.527 din perioada estivală precedentă. Iar mai mult de trei sferturi (76%) din acestea s-au încheiat în cele mai puternice cinci campionate ale Europei, ce au plasat în top 48 din primele 50 de achiziţii operate pe plan global! De-aici provine şi grosul banilor încasaţi de agenţii vedetelor de la echipele de top. 

Vezi și:

Șoc în Spania: Marcelino, dat afară de la Valencia cu 3 zile înainte de meciul cu Barcelona! S-a certat cu patronul din cauza transferurilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
thedronius
thedronius  •  12 Septembrie 2019, 15:14

Potrivit datelor sistemului TMS publicate de Inside World Football, nu mai puţin de 529,3 milioane de dolari au fost plătite de cluburi agenţilor, cu 64,9% mai mult decât suma totală din 2018, 447,6 milioane $! WTF???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează