INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Înscenare la nivel înalt? Sergio Ramos se apără după dezvăluirile Football Leaks: "Am fost avertizați, ne-au cerut bani și alte lucruri"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 12:03

Înainte ca Der Spiegel și Mediapart să publice dezvăluirile despre Sergio Ramos, cum a încălcat regulamentul doping impus de WADA și a fost depistat pozitiv după finala Ligii din 2017, căpitanul lui Real Madrid acuză o tentativă de extorcare.

"Unii ne-au avertizat în urmă cu o lună și jumătate, cum au aflat această veste. Ne-au cerut bani și alte lucruri", a afirmat stoperul blanco, susținând că "sunt foarte calm".

Când cineva știe adevărul, se poartă natural. Iar minciuna, indiferent cât de mult e răspândită, tot minciună rămâne".

Ramos anunță că "am discutat deja cu echipa mea juridică și vom lua măsuri împotriva celor care încearcă să-mi distrugă imaginea".

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1013850201981154
Mircea Gabriel  •  25 Noiembrie 2018, 13:16
Postat de cpt.ahab pe 25 Noiembrie 2018, 12:55

Imaginea ta de cotonogar, de derbedeu al fotbalului. Tu și Pepe sunteți rușinea Realului. Copiii lui Mourinho, alt personaj apărut întru sluțirea fotbalului.

Tot ce este posibil. Dar caracterul tau ***, ramane! *** de om. Poti sa marchezi o mie patru sute de goluri si sa ajungi campion intergalactic! Esti un ***, un nenorocit fara scrupule si fara pic de bun simt!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Noiembrie 2018, 12:55

Imaginea ta de cotonogar, de derbedeu al fotbalului. Tu și Pepe sunteți rușinea Realului. Copiii lui Mourinho, alt personaj apărut întru sluțirea fotbalului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează