INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter - AC Milan 1-2 » Wanda Nara nu a ratat ocazia să îi atace pe nerazzurri după derby-ul pierdut

Wanda Nara +49   FOTO
Wanda Nara

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 12:46 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 13:41

După derby-ul pierdut de Inter în fața lui AC Milan cu scorul de 2-1, Wanda Nara (33 de ani), soția lui Mauro Icardi (27 de ani), a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care atacă fostul club al soțului său.

După ce în vara anului trecut Mauro Icardi a plecat cu scandal de la Inter, la Paris Saint-Germain, Wanda Nara se pare că nu a uitat acest episod și nu a ratat șansa să atace clubul după înfrângerea suferită de nerazzurri în Derby della Madonnina.

Impresara a postat pe rețelele de socializare o fotografie însoțită de mesajul: „Fără dragoste nu e derby. Felicitări prietenilor mei de la Milan”.

Wanda Nara
Wanda Nara
+45 FOTO


În ultimul an petrecut la Inter, Icardi și soția lui au avut un conflict deschis cu cei din conducerea clubului, argentinianul fiind chiar exclus din lot. Ruptura s-a produs în momentul în care antrenor la echipa italiană a venit Antonio Conte, Mauro fiind împrumutat la PSG și cumpărat definitiv în această vară de gruparea pariziană.

Inter - AC Milan 1-2 » Wanda Nara nu a ratat ocazia să îi atace pe nerazzurri după derby-ul pierdut

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Mircea Lucescu, arbitrat de un român în Champions League! Cine va conduce meciul cu Juventus

Getafe - Barcelona 1-0. Viitorul nu e roz » Messi a fost invizibil, lui Griezmann „i se potrivește cel mai bine locul pe bancă”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
 •  18 Octombrie 2020, 14:14

www︆.︆kaydek︆︆.︆︆net - Site exce1ent de întâ1nire penntru aadu1ți care dorescc să găsească un partener care să facă ssexx

Vezi toate comentariile (1)
Comentează