INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - JUVENTUS

INTER - JUVENTUS // Încasări record la Derby d'Italia: 6,5 milioane de euro, fani din peste 100 de ţări!

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 10:16

Duelul primelor două clasate suscită un interes formidabil. Pe San Siro vor fi peste 75.000 de tifosi, cu mai mult de 20% din bilete cumpărate din străinătate. Meciul va fi transmis în peste 200 de ţări.

  • Inter - Juventus, cel mai important meci al startului de sezon din Serie A, se joacă duminică, 6 octombrie, de la ora 21:45. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 3 și TV Telekom Sport 3.

De mult n-a mai suscitat atât interes Il Derby d'Italia. Ediţia cu numărul 236 a duelului Inter - Juventus se va disputa mâine seară cu casa închisă la Milano, unde se anunţă un nou record de încasări pentru un meci în Serie A: 6,5 milioane de euro!

Vor fi peste 75.000 de spectatori pe San Siro-Meazza, majoritatea biletelor s-au cumpărat online începând de la finele lunii august, mai mult de 20 la sută dintre suporteri rezervându-şi prezenţa din afara Italiei. 

Vor fi fani de peste 100 de naţionalităţi în tribune şi partida va fi transmisă în direct mâine seară de 40 de operatori de televiziune în peste 200 de ţări de pe tot globul, între care şi în România.

35-18este scorul în favoarea lui Juventus privind numărul de titluri câștigate în Serie A. Inter, în schimb, are mai multe trofee Champions League, 3-2

106 trofeeau cele două echipe în total, Juventus 67, Inter 39

CITEȘTE ȘI:

Jucătorii lui Real Madrid stau SMIRNĂ! A fost publicat regulamentul lui Zidane: amenzi teribile pentru telefonul mobil sau dacă pleacă neanunțați din Madrid! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close