INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - LECCE 4-0

Inter - Lecce 4-0 // VIDEO Antonio Conte, exigent după pokerul din debut: „Nu vreau să fim o scânteie, trebuie să devenim dinamită!” + Benzar, primele minute la Lecce

Articol de - Publicat marti, 27 august 2019 10:54

Antonio Conte, noul antrenor al lui Inter Milano, ridică standardele şi se dă exemplu: „Eu ofer 300% pentru echipă şi sunt primul ei suporter. Am pornit bine, dar apoi ne-am relaxat. Trebuie şi mai putem să creştem”.

Inter a plecat ca din tun în noul sezon, răsplătind cei 64.188 de tifosi veniţi pe San Siro-Meazza cu un show de calitate. Lecce, cu Romario Benzar folosit din minutul 72 la debutul în Serie A, n-a fost decât un sparring-partner pentru Romelu Lukaku şi greii nerazzurri, care au defilat (4-0), reuşind trei eurogoluri, cu şuturi de la distanţă, marca Brozovici, Sensi şi Candreva. A punctat şi „gigantul bun” Lukaku, la 18 zile după transferul de la Man. United, închinându-se în faţa fanilor şi făcându-l deja uitat pe fostul golgheter şi căpitan Icardi.

„Mult de lucrat la mental”

Antonio Conte nu e însă pe deplin mulţumit de evoluţie şi ridică ştacheta: „Am pornit bine jocul, apoi ne-am relaxat şi ultimul sfert de oră înaintea pauzei nu mi-a plăcut deloc. Trebuie să presăm mereu compact. Sunt multe de îmbunătăţit, mai ales la capitolul mental, dar lucrăm doar de o lună şi jumătate. Eu dau 300 la sută pentru echipă, mă dedic total, sunt primul suporter. Nici la Chelsea nu am avut astfel de empatie cu publicul. E nevoie şi putem să creştem. Nu vreau să fim o scânteie, trebuie să devenim dinamită!”, anunţă antrenorul. 

„Lukaku a intrat în universul Inter în cel mai bun mod, cu o mare umiliţă. Romelu e un gigant bun, cu zâmbet şi dispus să se pună la dispoziţia colegilor. Dar şi Lautaro Martinez a jucat bine, ambii sunt de elogiat”
Antonio Conte, antrenor Inter

„Benzar a intrat când jocurile erau făcute şi meciul pus la gheaţă, nu a avut timp să se remarce. San Siro e oricum un loc frumos ca să debutezi în Serie A. Nota 6”
Gazzetta dello Sport, cotidian italian

2 antrenoriau mai reuşit înaintea lui Conte să câştige la patru goluri diferenţă primul meci pe banca lui Inter în Serie A, Giuseppe Meazza şi Helenio Herrera

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO Marius Șumudică, show în Turcia! S-a pus în genunchi după o decizie VAR

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează