INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

GAZIANTEP - GENCLERBIRLIGI 4-1 // VIDEO Marius Șumudică, show în Turcia! S-a pus în genunchi după o decizie VAR

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2019 10:16

Marius Șumudică (48 de ani) a fost din nou în centrul atenției în Turcia, la meciul câștigat de către echipa sa, Gaziantep Gazișehir, scor 4-1 cu Genclerbirligi. 

În minutul 41, Kayode a transformat un penalty și a dus scorul la 2-0 pentru echipa lui Șumudică, după un moment controversat.  

Arbitrul a apelat la VAR pentru a confirma faptul că este penalty, iar antrenorul român a avut o reacție care i-a șocat pe turci: a îngenuncheat pe teren în dreptul băncii de rezerve.

Vezi AICI VIDEO cu faza

După un meci cu cinci goluri și două cartonașe roșii (DETALII AICI), Marius Șumudică a oferit din nou declarații tari în portugheză. 

„Dacă rămâneam în 5 jucători, jucam și așa. Doar că trebuia să oprească arbitrul meciul. Sunt fericit, echipa mea și-a creat ocazii de atac și a făcut ca adversarii să ia cartonașe.   

Mă gândeam că azi vor veni mai mulți fani la meci. E primul meci în prima ligă acasă și fară suporteri nu poți face nimic. Le cer scuze dacă ei voiau să câștigăm cu 10-0, le cer scuze că n-am mai dat încă 6. Dar dacă înainte de meci le zicea cineva să semneze că batem cu 1-0, toți erau fericiți.   

Importante sunt punctele. Eu îmi felicit jucătorii, felicit fanii, au văzut un joc bun, deschis. Nu s-a văzut că echipa asta a fost formată într-o singură lună, cu 14 transferuri e greu. N-am o baghetă magică” - Marius Șumudică

VEZI ȘI:

Vlad Chiricheș la Fiorentina // Ultimele detalii despre transfer: la ce preț s-a oprit formația viola + cât cere Napoli

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează