INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

INTER MILANO // Scandalul continuă: lăsat fără banderolă, Mauro Icardi a refuzat să mai joace în Europa League!

Mauro Icardi a înscris 15 goluri în 28 de meciuri la Inter în acest sezon
Mauro Icardi a înscris 15 goluri în 28 de meciuri la Inter în acest sezon

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2019 11:41

Mauro Icardo, argentinianul care întârzie să semneze un nou contract cu Inter, l-a anunțat pe antrenorul Luciano Spalletti: ”Eu nu mai merg la Viena”.

Scandalul Icardi nu se mai oprește, distrugând de multă vreme liniștea la Inter. Miercuri, administratorul delegat Marotta și directorul sportiv Ausilio s-au întâlnit cu antrenorul Spalletti, hotărând împreună să-i ia banderola.

"Să-i dea cinci mingi bune pe meci"

Ultima declarație făcută de Wanda Nara, soția și impresarul argentinianului, i-a enervat și mai mult:

"Aș vrea ca Mauro să fie spriinit mai mult la club, și eu aud numai vorbe urâte despre el. Nu mai înscrie? Explicația e simplă. Echipa nu-l ajută. În loc să vorbească numai de prelungirea contractului, Inter ar trebui mai degrabă să ia un jucător care să-i asigure lui Icardi măcar cinci mingi bune pe meci".

L-au chemat pe atacantul sud-american și l-au anunțat că nu mai este căpitan, noul lider al vestiarului fiind Handanovici. Icardi a reacționat prompt:

"Eu nu mai vin la Viena". Refuza să facă deplasarea pentru meciul cu Rapid, din "16-imile" Europa League, susține Gazzetta dello Sport.

Spalletti e prins la mijloc, între șefi și fotbalist. "A fost o decizie dureroasă, luată spre binele lui Inter. Dar știm toți valoarea fostului nostru căpitan", afirmă tehnicianul. Dintr-o dată, golgeterul și cel mai bun jucător nerazzurro a devenit "fostul nostru căpitan". Și singura care pierde e echipa.

7.000.000 €este salariul anual pe care i-l oferă Interul lui Icardi pentru a prelungi contractul

110.000.000 €e clauza de reziliere a angajamentului atacantului argentinian cu nerazzurrii

2021 este anul în care expiră actualul acord al lui Mauro Icardi cu gruparea milaneză

Vezi și: LAZIO - SEVILLA // GALERIE FOTO A fost măcel! Incidente sângeroase pe străzile Romei: 4 înjunghiați, unul în stare gravă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
red77
red77  •  14 Februarie 2019, 14:18

Din cauza asta ratează 2-3 ocazii uriașe pe meci că nu.i dau aia mingea. Ca sa vezi

gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2019, 14:03

nU SE OMOARA NIMeni cu sume uriase pt Icardi....va face banca la Inter pana ii vin mintile la cap....

cneius
cneius  •  14 Februarie 2019, 13:25

Un copil caruia i s-a urcat vedetismul la cap !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează