EUROPA LEAGUE  ·  LAZIO - FC SEVILLA

LAZIO - SEVILLA // GALERIE FOTO A fost măcel! Incidente sângeroase pe străzile Romei: 4 înjunghiați, unul în stare gravă

Articol de — Joi, 14 Februarie 2019, 10:49

Ultrașii lui Lazio și ai Sevillei s-au ciocnit miercuri noapte, înaintea duelului din Europa League, care se joacă azi, de la 19:55. „Zeci de fani italieni, înarmați cu bâte și curele, au atacat în bar”, a dezvăluit jurnalistul Michele Galvani, de la Il Messaggero. 

Orice meci european al lui Lazio e un pericol. Pentru că ultrașii, Irriducibili, recunoscuți pentru violența lor și pentru actele lor fasciste, rasiste, xenofobe, sunt mereu gata să-și lovească rivalii.

Miercuri noapte, extremiștii biancocelești au lansat atacul asupra unui loc în care se aflau fanii Sevillei în apropiere de Colosseum. „A fost război. Zeci de italieni radicali, îmbrăcați în negru și mascați, înarmați cu bâte și centuri, au pătruns în bar, făcând ravagii. Au fugit când a apărut poliția”, a povestit Michele Galvani, reporter la Il Messaggero.

Au lăsat în urmă patru răniți. Toți înjunghiați. Doi erau spanioli, suporterii Sevillei. Unul e internat la spitalul Santo Spirito în stare gravă. Ceilalți doi erau turiști. Un american și un englez. Au căzut victime fără să aibă nicio legătură cu acest conflict.

40 de ultrașiar fi fost implicați în luptele de miercuri noapte

Vezi și: AS ROMA - PORTO 2-1 // VIDEO Cine e Nicolo Zaniolo, noul gladiator al RomeiUn bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1