INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

INTER MILANO - SPAL 2-1 // Antonio Conte vrea întăriri de la Barcelona: „Am avut plăcerea să îl antrenez când nu era jucătorul de acum”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 20:06

Inter Milano a câștigat meciul cu Spal, scor 2-1, și a urcat pe prima treaptă a clasamentului din Serie A. Antonio Conte a vorbit despre perioada de transferuri din iarnă.

Chilianul Arturo Vidal și-a avertizat șefii de la Barcelona că ia în calcul o plecare în pauza din iarnă, dacă simte că nu are un rol suficient de important la echipă.

„Ce vreau pentru perioada de transferuri din ianuarie? Nu ar fi drept să vorbesc despre asta în acest moment, ar fi o lipsă de respect din partea mea. Elevii mei au dat dovadă de caracter în momentele grele, au demonstrat că sunt responsabili. Am răspunsuri grozave din partea tuturor.  

Vidal? Am avut plăcerea să îl antrenez când nu era jucătorul de acum. L-am antrenat timp de trei ani, e genul de jucător care dă întoteauna totul”, a declarat Conte conform Sportmediaset.

Rezumatul meciului dintre Inter și Spal

Vezi și: 

INTER - SPAL 2-1 // VIDEO + FOTO Juventus a pierdut prima poziție în Italia » Lautaro Martinez a făcut din nou spectacol! Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează