INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Căpitanul lui Liverpool pleacă în Arabia Saudită » Va fi antrenat de o legendă a „cormoranilor”

Jordan Henderson, căpitan Liverpool.
Foto: Imago
Jordan Henderson, căpitan Liverpool. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 20:47 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 21:15

Căpitanul celor de la Liverpool, Jordan Henderson (33 de ani), a acceptat oferta venită din Arabia Saudită, de la formația Al Ettifaq. Arabii urmează să se înțeleagă cu Liverpool asupra sumei de transfer. 

Un alt jucător din fotbalul european ar urma să ajungă în prima ligă din Arabia Saudită. Jordan Henderson, un jucător important în angrenajul lui Liverpool, a acceptat oferta venită din Golf, de la echipa Al Ettifaq, scrie jurnalistul italian Fabrizio Romano. 

Talpan, răspuns dur pentru MM Stoica: „Am înțeles că ai scris la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Să te antrenezi în continuare”
FCSB vs. CSA Steaua
Talpan, răspuns dur pentru MM Stoica: „Am înțeles că ai scris la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Să te antrenezi în continuare”

Jordan Henderson, căpitanul lui Liverpool, a acceptat oferta venită de la Al Ettifaq

Sursa citată mai arată că Jordan Henderson a purtat o discuție, astăzi, cu Jurgen Klopp (56 de ani), tehnicianul „cormoranilor”, căruia i-a transmis că va da curs ofertei din Arabia Saudită. 

Mai rămâne însă un aspect de clarificat: suma de transfer, întrucât Jordan Henderson mai are contract cu Liverpool până în iunie 2025. Englezii cer 10 milioane de lire sterline (aproximativ 11,7 milioane de euro) în schimbul lui Jordan Henderson. 

Crescut de Sunderland, Jordan Henderson a ajuns la Liverpool în iulie 2011, în schimbul sumei de 11 milioane de euro. La Liverpool, Jordan Henderson a jucat 492 de meciuri, a marcat 33 de goluri și a dat 61 de pase de gol. 

A cucerit 8 trofee cu Liverpool, printre care un trofeu UEFA Champions League și un titlu în Premier League, primul al trupei de pe Anfield după o pauză de 30 de ani. 

Jordan Henderson va colabora cu Steven Gerrard la Al Ettifaq

La Al Ettifaq, Jordan Henderson va colabora cu Steven Gerrard (43 de ani), legenda lui Liverpool și noul antrenor al arabilor. Gerrard a fost numit pe data de 3 iulie pe banca lui Al Ettifaq. El era liber din octombrie 2022, când fusese dat afară de la Aston Villa. 

VIDEO. Golul marcat de Jordan Henderson în poarta lui Manchester City

Citește și: 

În plin război, FIFA a vărsat peste un milion de dolari în fotbalul din Rusia!

Pleacă și Ciro Immobile? Căpitanul lui Lazio a acceptat o ofertă din Arabia Saudită, dar președintele Claudio Lotito nu-i dă drumul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  14 Iulie 2023, 12:44

Arabii au un comportament asemănător lui Becali. Nu m-aș mira ca după 2-3 meciuri mai puțin bune să-i trimită de unde au venit, chiar dacă sunt vedete

Vezi toate comentariile (1)
Comentează