INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cele două superputeri de care fuge Jose Mourinho + mesaj enigmatic: cu cine ține în Chelsea-Real Madrid

Jose Mourinho (58 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages
Jose Mourinho (58 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2021 16:17 / Actualizat sambata, 01 mai 2021 17:21

Jose Mourinho (58 de ani) a fost demis de la Tottenham înainte de finala Carabao Cup și a dezvăluit ce cluburi nu va antrena niciodată.

Jose Mourinho a părăsit Tottenham Hotspur Stadium și pentru prima dată în cariera lusitanului, acesta nu a cucerit niciun trofeu cu un club pe care l-a pregătit. La nici două săptămâni după ce și-a încheiat aventura în Nordul Londrei, „Mou” a acceptat postul de comentator la EURO 2020 la radioul talkSPORT și va deveni editorialist la publicația The Sun.

Jose Mourinho: „La Bayern sau PSG destinul tău va fi scris imediat”

Jose Mourinho a acordat un interviu pentru The Times și a declarat că nu va antrena în două campionate puternice din Vestul Europei, Franța și Germania, deoarece nu există concurență. Managerul lusitan a făcut referire la modul în care PSG și Bayern Munchen au dominat ultimele sezoane.

„Duc o viață normală. Mă simt proaspăt și calm. Voi aștepta un timp până voi reveni în fotbal. Poate sezonul viitor va fi prea devreme. Voi aștepta nu numai clubul potrivit, ci și cultura ideală. Fotbalul din Anglia este special, de aceea am vrut să ajung acolo. Apoi mi-am dorit să antrenez în Italia și Spania.

Dacă mergi în Germania sau Franța, este clar că vei antrena fie Bayern, fie PSG, iar clasamentul va fi scris imediat. Premier League este cel mai puternic campionat... există multă presiune, iar eu îmi doresc asta. Refuz să merg într-o ligă în care nu există presiune. Pur și simplu refuz”, a declarat Jose Mourinho pentru sursa citată.

Cele două superputeri de care fuge Jose Mourinho + mesaj enigmatic: cu cine ține în Chelsea-Real Madrid
Jose Mourinho

Jose Mourinho a ales între Chelsea și Real Madrid

Jose Mourinho a analizat returul dintre Real Madrid și Chelsea, două echipe cu care lusitanul a câștigat campionatul în La Liga și Premier League. Acesta a spus că nu va alege o favorită și va „ține cu prietenii lui”. În tur, duelul din capitala Spaniei s-a terminat nedecis, scor 1-1.

„Am un respect uriaș pentru toate cluburile la care am lucrat înainte. Dacă joacă una dintre fostele mele echipe, evident că o voi susține, datorită legăturii mele cu oamenii și fanii de acolo. Dacă Real Madrid joacă împotriva unei formații care nu înseamnă nimic pentru mine, e clar că voi ține cu Real. Dar dacă joacă împotriva lui Chelsea, voi ține cu prietenii mei”, a mai spus Mourinho, conform Eurosport

VIDEO Jorge Costa despre Jose Mourinho: „Am învățat multe de la el! Îți spune mereu în față ce gândește!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un jucător al Barcelonei, învins de Steaua în 1986, rememorează momentul de la Sevilla: „A fost o traumă"

Revoluție la Juventus! Revine Allegri, pleacă Ronaldo? + Ce planuri sunt pentru Drăgușin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
maistorkokir
maistorkokir  •  02 Mai 2021, 08:18

Am urmarit video-ul cu Jorge Costa despre Mourinho, f distractiva traducerea in romana, ba cu multe cuvinte adaugate, ba cu multe cuvinte lipsa, e drept, si engleza lui Jorge Costa e o engleza f simplificata si uneori la limita inteligibilului:). La un moment dat, el spune ca a castigat acel meci cu Belenenses cu 3-1, el a inscris 2 goluri, singura data cand a inscris de 2 ori in cariera, insa traducerea in romana spune doar atat: "ca s-au impus cu 2-0". :))

abelind
abelind  •  01 Mai 2021, 21:23

Îl vrei la ficiesbi ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează