INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Nevaccinat și infectat cu COVID-19, Kimmich ratează derby-urile cu Dortmund și Barcelona

Continuă coșmarul lui Joshua Kimmich, foto: Guliver/gettyimages
Continuă coșmarul lui Joshua Kimmich, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 10:20 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 10:26

Nevaccinat, Joshua Kimmich s-a infectat cu COVID-19 și va lipsi două săptămâni. Exact în aceeași situație se află și Choupo-Moting. Musiala și Gnabry s-au vaccinat deja cu prima doză, iar Cuisance înclină și el să se imunizeze.

Continuă coșmarul lui Joshua Kimmich. Miercuri, când în sfârșit a decis că e cazul să se vaccineze, mijlocașul lui Bayern a fost testat „pozitiv". Cineva din familie i-ar fi „pasat” și lui virusul - a aflat tabloidul Bild. 

Asta înseamnă două săptămâni de carantină și încă trei meciuri pierdute sigur: cel cu Arminia Bielefeld, de sâmbătă, derby-ul cu Borussia, de la Dortmund, programat pe 4 decembrie, și returul cu Barcelona, din grupele Ligii (8 decembrie). 

Costumaţie virală la aniversare » Cum s-a afișat iubita unui fost star de la Real Madrid la 32 de ani
SPANIA
Costumaţie virală la aniversare » Cum s-a afișat iubita unui fost star de la Real Madrid la 32 de ani

Joshua Kimmich ar putea reveni abia în ziua duelului cu Barcelona. Dacă e negativ

El și-ar putea relua pregătirile chiar în ziua duelului cu Barcelona, dacă va ieși negativ la testul PCR din 7 decembrie. În aceeași situație se regăsește și Eric Maxim Choupo-Moting, confirmat „pozitiv" tot miercuri. 

Mai norocoși au fost Serge Gnabry și Jamal Musiala. Absenți, ca și Kimmich, de la acțiunile naționalei (11 și 14 noiembrie), deoarece intraseră în contact cu colegul Nicklas Suele, ei se află și acum în izolare, după ce au mai avut o întâlnire „de gradul trei”, cu un manager al clubului. 

Gnabry și Musiala, scrie Kicker, s-au imunizat între timp cu prima doză. Iar Michael Cuisance înclină să le urmeze exemplul. Suele a ieșit din carantină, iar un alt infectat, Stanisici, se pregătește s-o facă.

6 noiembriee data ultimului meci disputat de Kimmich: 2-1 cu SC Freiburg, în Bundesliga

Neuer a rămas fără antrenor

În afara lui Kimmich și Choupo-Moting, COVID-19 a făcut o victimă și-n staff-ul antrenorului Julian Nagelsmann. Este vorba despre antrenorul de portari, Toni Tapalovici. Toni este omul cu care Neuer lucrează încă din perioada „Schalke”, de unde internaționalul german s-a transferat la Bayern în 2011.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Ultimul meci ca titular?” » Ce scriu italienii despre Tătărușanu, după Atletico - AC Milan

Marseille, în gardă înaintea meciului cu Galatasaray: „Toți ochii pe Olimpiu Moruțan!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează