INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA ITALIEI

JUVENTUS - LAZIO 1-3 // King Radu! Lazio o învinge pe Juventus și câștigă Supercupa Italiei! Al șaselea trofeu pentru fundașul român

Articol de - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 17:15

Coca Cola Supercup, noua denumire a trofeului disputat la Riad, între campioana și deținătoarea Cupei Italiei, i-a revenit lui Lazio, care a învins-o, a doua oară în numai 15 zile, pe Juventus (3-1)! 

Squadra lui Simone Inzaghi a pus iar la colț campioana, la 15 zile după performanța din Serie A. Cu Ștefan Radu integralist și neatent la golul primit, Lazio e supercampioana!

Vezi AICI VIDEO!

Dygualdo vs Luis Alberto 

Bianconerii au început mai bine, motivați și de susținătorii majoritari în Arabia Saudită, dar golul a picat devreme în poarta lui Szczęsny. Luis Alberto, norocos c-a scăpat întreg după atacul violent al lui Matuidi (nepedepsit), a reluat cu sete din mijlocul careului, profitând de deruta defensivei lui Sarri. Și Joaquín Correa putea face 2-0, pe contraatac, Szczęsny a scos greu șutul în diagonală. 

Tridentul Dygualdo întârzia să producă pagube unei apărări din care n-a lipsit Ștefan Radu, doar Dybala a bătut o "directă" pe lângă bară. Fundașul român și-a revenit după ciocnirea cu propriul portar în debutul finalei. Dar a greșit decisiv neieșind la ofsaid, prea atent la Higuaín, la șutul lui Ronaldo, iar, pe respingerea lui Strakosha, Dybala restabilește echilibrul, fix înaintea pauzei. 1-1. 

Presiune materializată 

Se vede și Immobile în actul secund, șut deviat în corner. Biancocelestii insistă mai mult, iar Sarri simte pericolul și îl aruncă în luptă pe Cuadrado și-l scoate pe De Sciglio, furios. Ce puțin i-a lipsit apoi lui Milinkovici-Savici să ajungă la centrarea de gol cu boltă reușită de Radu! Juve suferă și a blocat tot mai greu atacurile în valuri. Immobile s-a aruncat eroic în calea lui Immobile, iar Correa a reluat cu capul aproape de gol.

 A replicat Cristiano cu o "rachetă" amenințând vinclul. Dar Lulici nu mai iartă, cu toată opoziția lui Cuadrado. Avantaj venit pe cursul meciului. Disperată, „Bătrâna Doamnă” a riscat și s-a expus contrelor, cu Correa punctând din ofsaid. Cataldi a dat verdictul în prelungiri, dintr-o lovitură liberă care l-a făcut invidios pe CR7, după ce Bentancur luase „roșu”. 
 

VIDEO // Lazio primește Supercupa Italiei

6 trofeea câștigat Radu alături de Lazio: Cupa Italiei de 3 ori (09, 13, 19) și Supercupa Italiei de 3 ori (09, 17, 19)

3,375 milioane de euroau încasat finalistele, 750.000 primind Liga din partea saudiților

5 Supercupe ale Italieia cucerit Lazio, care a egalat-o pe Inter. Juventus a rămas lider, cu opt

FINAL » Juventus - Lazio 1-3

Echipele de start

Juventus: Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Demiral, Alex Sandro - Betancur, Pjanic, Matuidi - Dybala, Higuain, Ronaldo 
Antrenor: Maurizio Sarri 

Lazio: Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Șt. Radu - Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic - Immobile, Correa 
Antrenor: Simone Inzaghi

Vezi și: 

Inter - Genoa 4-0 // Moş Crăciun Romelu Lukaku » Belgianul i-a făcut pe nerazzurri campioni de iarnă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
calicon
calicon  •  22 Decembrie 2019, 23:01
Postat de pote pe 22 Decembrie 2019, 18:26

Cine e stefan radu???? Ridicol titlu.!

Azi te-ai născut?

pote
pote  •  22 Decembrie 2019, 18:26

Cine e stefan radu???? Ridicol titlu.!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează