INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - GENOA 4-0

Inter - Genoa 4-0 // Moş Crăciun Romelu Lukaku » Belgianul i-a făcut pe nerazzurri campioni de iarnă

Articol de - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 12:49

Romelu Lukaku (26 de ani, atacant) a făcut-o pe Inter campioană de iarnă, cu doppietta, un assist şi un penalty cadou pentru Esposito, în victoria cu Genoa, scor 4-0. Belgianul are 12 goluri din 51 de şuturi în Serie A, 6 cu stângul, 4 cu dreptul şi două cu capul.

Dacă nu e Lautaro Martinez rezolvă Lukaku şi completează cel mai tânăr marcator nerazzurro pe „Meazza"! Inter este campioană de iarnă în Serie A după ce a demolat-o iar pe Genoa (4-0), datorită lui Romelu, care a fost Moş Crăciun sâmbătă seară. 

Cu o doppietta, assistul pentru Gagliardini plus cadoul de la 11 metri oferit puştiului Esposito, belgianul i-a cucerit pe tifosii liderului. Are 12 goluri în 17 de campionat, egalându-şi deja performanţa din întregul său sezon final la Man. United! Şase cu stângul, patru cu dreptul şi două cu capul. A avut nevoie doar de 51 de şuturi (24% rata conversiei în gol) şi a creat 16 ocazii de-a marca pentru colegi.

Clasament Serie A

Radu, de nota 6

A fost încă o vizită de coşmar pe „Meazza" pentru Ionuţ Radu, care nu a fost vinovat la niciun gol şi a primit nota 6 în Gazzetta dello Sport, cea mai mare de la învinşi, alături de Sanabria: „A încasat patru, însă a evitat altele. A acţionat cu blândeţe când a fost obligat să paseze mingea în faţa porţii şi, nu întâmplător, a degajat uneori lung", l-a lăudat ziarul roz. Portarul riscă să schimbe iarăşi antrenorul: Thiago Motta cu Diego Lopez! 

14 goluriîn 22 de partide din toate competiţiile a reuşit Romelu Lukaku la Inter, 12 în Serie A şi două în Ligă, cu Slavia Praga şi Barcelona. Are trei "duble" şi 7 meciuri la rând ca integralist

Rezumat video » Inter - Genoa 4-0

VEZI ȘI:

Barcelona - Alaves 4-1 // Catalanii, infailibili pe Camp Nou + Leo Messi, al nouălea sezon cu minimum 50 de goluri!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează