INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

Juventus și SECRETUL care i-a adus în conturi sute de milioane de euro

drien Rabiot şi Aaron Ramsey au trecut vizita medicală şi au semnat contractele cu „Bătrâna Doamnă” // foto: Juventus
drien Rabiot şi Aaron Ramsey au trecut vizita medicală şi au semnat contractele cu „Bătrâna Doamnă” // foto: Juventus

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2019 11:22

JUVENTUS // Adrien Rabiot (24 de ani) şi Aaron Ramsey (28 de ani) sunt doar ultimele două achiziţii ale lui Juventus, artistă în a aduce jucători buni şi liberi, pe care, nu de puţine ori, i-a vândut apoi cu profit. Cel mai bun exemplu e Paul Pogba

Juventus a demarat proiectul de întinerire a liniei de mijloc şi a anunţat două lovituri în acest mercato. Adrien Rabiot şi Aaron Ramsey au trecut vizita medicală şi au semnat contractele cu „Bătrâna Doamnă”, campioană în Italia şi în arta de a aduce jucători „la parametru zero”.

Francezul şi galezul au venit în Serie A liberi, după despărţirea de PSG şi de Arsenal, completând astfel o listă lungă de afaceri excelente făcute de bianconeri.

Coman, tot de la PSG

Cea mai profitabilă achiziţie a fost, fără îndoială, aducerea lui Paul Pogba în 2012. Aflat la final de acord cu Man. United, mijlocaşul francez a fost vândut după patru ani înapoi pe Old Trafford cu 105 milioane de euro!

Lista continuă cu Kingsley Coman, luat liber de la PSG în 2014 şi cedat după un sezon la Bayern pentru 28 de milioane în total. Tot în linia mediană a realizat squadra torineză alte mutări inspirate, Emre Can şi Sami Khedira, aflaţi încă în lotul lui Sarri.

Pirlo, prima mare lovitură

Afacere bună a fost şi Dani Alves, aruncat în 2016 de Barcelona şi apoi plecat gratis la PSG. Ca să nu mai vorbim de una mai veche, Andrea Pirlo, care a jucat excelent patru ani la Juventus!

Chiar şi cu un portar a câştigat: Neto a semnat în 2015, liber de la Fiorentina, şi Valencia l-a cumpărat cu 6 milioane plus bonusuri în 2017. Tot o rezervă bine nimerită a fost şi Fernando Llorente pentru doi ani, înainte să plece la Sevilla.

7.000.000 €este salariul anual al lui Rabiot la Juventus, care i-a plătit mamei sale, care-i e impresar, o primă de instalare de 10 milioane. A semnat pe patru sezoane. Acelaşi contract l-a priimit şi Ramsey

Vezi și: VIDEO Cristiano Ronaldo, ahtiat după viteză » Se antrenează cu recordmanul european al sutei! Imagini fabuloase

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
147878366157394
Visatorul Master  •  02 Iulie 2019, 14:57

10 Milioane...? :) prima de instalare....?....$i noi/voi ne plangem/ti de NEPOTi$M...Lobby{£@bii am voit sa scrie: sa fie clar:Dupa OXiGEN,banii sunt lucrul de care avem nevoie.Doar saracii/ipocritii vor spune: iubire...dragoste...etc....Dar pt celelalte Xzista Mastercard/Vi$a :) Va PuP

Vezi toate comentariile (1)
Comentează