INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - SPAL 2-0

JUVENTUS - SPAL 2-0 // VIDEO + FOTO Gol superb marcat de Pjanic și reușită de vârf a lui Ronaldo

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 18:09

Juventus Torino a câștigat meciul cu Spal, scor 2-0, cu Cristiano Ronaldo printre marcatori, și urcă provizoriu pe primul loc în Serie A.  

Maurizio Sarri începe să își impună stilul de joc la campioana Italiei. 

Primul gol al partidei de astăzi a fost o capodoperă. Bosniacul Miralem Pjanic a șutat perfect de la marginea careului de 16 metri, chiar în ultimul minut al primei părți. E al doilea meci consecutiv în care punctează, după golul decisiv din meciul cu Brescia, scor 1-2.  

Scorul final a fost stabilit în minutul 78 de Cristiano Ronaldo, cu o lovitură de cap. 

REZUMAT VIDEO JUVENTUS - SPAL 2-0

Inter Milano are șase victorii în primele șase etape din Serie A și un golaveraj de 13-2. Formația lui Antonio Conte are un avans de două puncte față de Juventus Torino, campioana en-titre. Cele două se întâlnesc în meci direct etapa următoare, duminică, 6 octombrie. 

Vezi și:

Cristiano Ronaldo intră în istoria Serie A! Al doilea cel mai slab executant de lovituri libere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mrtweaks
mrtweaks  •  28 Septembrie 2019, 20:22

Excelent portar Etrit Berisha!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează