INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

Juventus Torino plătește 45 de milioane de euro pentru Marcelo » Manevra prin care face rost de bani și salariul uriaș pe care l-ar putea primi brazilianul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 13:16

Juventus Torino e dispusă să plătească 45 de milioane de euro pentru brazilianul Marcelo (30 de ani).

Cristiano Ronaldo vrea neapărat să își aducă fostul coleg la Torino. Șefii campioanei Italiei au trecut la treabă și au lansat deja oferta de 45 de milioane de euro, anunță Tuttosport. Marcelo ar urma să primească un salariu de 12 milioane de euro pe sezon.

Pentru a face rost de bani, Juventus ar urma să îl vândă pe brazilianul Alex Sandro, titularul postului de fundaș stânga în acest moment. Nu este exclus chiar un schimb între cele două cluburi, Real Madrid arătându-se interesată de achiziționarea lui Sandro la pachet cu Dybala, în prima parte a perioadei de transferuri din iarnă.

Marcelo și-a dat acordul

Presa din Spania titrează că Marcelo a discutat cu Florentino Perez, căruia i-ar fi transmis următorul mesaj: „Dacă Juventus face o ofertă pentru mine, vă rog să mă lăsați să plec!”.

70.000.000 €este cota lui Marcelo, conform transfermarkt.de

Vezi și: 

FOTO Ultrașii lui AS Roma nu mai suportă umilințele » Au atacat jucătorii la ultimul antrenament! Pereții casei unui star, pictați cu mesaje amenințătoare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  02 Februarie 2019, 16:31

Adica are cota de 70 si sa-l dea cu 45?Iar jucatorii originari din Tarile de Jos-de Bruijne,de Jong-se dau cu 83 de milioane,respectiv 75 de milioane?

juv3ntin
juv3ntin  •  02 Februarie 2019, 15:17

vorbiti tampenii Alex Sandro nu pleaca de la Juventus.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează