INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Un politician francez, atac direct la Karim Benzema: „Să i se retragă cetățenia și Balonul de Aur!”

Un politician francez, atac direct la Karim Benzema. Foto: Instagram
Un politician francez, atac direct la Karim Benzema. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 19:15 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 20:49

Senatoarea Valerie Boyer, membră a partidului de centru-dreapta Les Republicains, a cerut măsuri extreme împotriva lui Karim Benzema, după ce ministrul de interne Gerald Darmanin l-a acuzat că are legături cu Frăția Musulmană, o organizație teroristă.

La 35 de ani, 14 în alb la Real Madrid, cu 24 de trofee, Karim Benzema s-a mutat în Arabia Saudită, la Al-Hilal, aproape de Mecca, centrul lumii musulmane. Dar are probleme în țara sa, Franța.

CFR Cluj continuă strategia începută în 2021 » Transferul anunțat astăzi de „feroviari”
CFR Cluj
CFR Cluj continuă strategia începută în 2021 » Transferul anunțat astăzi de „feroviari”

Un politician francez, atac direct la Karim Benzema: „Să i se retragă cetățenia și Balonul de Aur”

După ce ministrul de interne Gerald Darmanin a vorbit marți, la CNews, despre legătura atacantului cu Frăția Musulmană, considerată organizație teroristă în Hexagon, o politiciană franceză cere să se ia măsuri extreme împotriva jucătorului.

Valerie Boyer, senatoare a partidului de centru-dreapta Les Republicains (fondat de Nicolas Sarkozy în 2015), reprezentând regiunea Bouches-du-Rhone, a dat un comunicat pe rețelele de socializare: 

Un politician francez, atac direct la Karim Benzema: „Să i se retragă cetățenia și Balonul de Aur!”
Valerie Boyer, senatoare a partidului de centru-dreapta Les Republicains. Foto: Imago Images

„În cazul în care ceea ce a spus ministrul de interne se dovedește adevărat, trebuie să ne gândim la sancțiuni contra lui Karim Benzema. E nevoie de o acțiune urgentă contra celor care pun permanent în pericol țara. O pedeapsă simbolică ar fi retragerea Balonului de Aur. Apoi, să cerem retragerea cetățeniei”.

Karim Benzema, pus la zid: „Nu putem accepta să trădeze țara”

Boyer se bazează pe cercetarea antropologului Florence Bergeaud-Blackler, care a definit „Frăția” drept „o mișcare teocrată care are ca scop înlăturarea democrației și instaurarea societății islamice mondiale”.

Amintind că Benzema are dublă cetățenie, franceză și algeriană, senatoarea scrie: „Nu putem accepta ca un francez, cunoscut în toată lumea, să dezonoreze și chiar să trădeze astfel țara noastră”.

Ministrul de Interne al Franței, acuzație șocantă împotriva lui Karim Benzema: „Are legături notorii cu Frăția Musulmană”

În direct la emisiunea lui Pascal Praud de la CNews, ministrul de interne a făcut o declarație șocantă: „Am închis mai mult de 1.100 de centre islamiste și vreau să mă refer în mod special la domnul Karim Benzema. Are legături notorii, toți știm, cu Frăția Musulmană. Am atacat hidra Frăției Musulmane care provoacă o atmosferă jihadistă”. Nu a adus însă nicio probă.

Frăția Musulmană, creată de șeicul Hassan Al-Banna în Egipt în 1928, este cea mai veche și mai mare organizație musulmană din lume. În unele țări, precum Franța, SUA, Egipt și Rusia, e considerată grupare teroristă!

Citește și:

Primul eveniment sportiv major pentru Israel, după startul războiului » Măsuri de securitate fără precedent

Fabrizio Corona face noi dezvăluiri explozive: „Părinții i-au plătit datoriile de la pariuri de 120.000 de euro”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
DXT14
DXT14  •  31 Octombrie 2023, 13:52

Ba tu chiar esti prost!!!!!

DXT14
DXT14  •  31 Octombrie 2023, 13:49

"contrabas3" esti bot. vreau cnp-ul si pe urma iti raspund

grro
grro  •  19 Octombrie 2023, 06:09
Postat de Adriann_1 pe 18 Octombrie 2023, 23:17

Bine, cand te faci tu mare o sa decoperi ca daca dadeai doua clickuri puteai citi despre "Mandatul britanic pentru Palestina" . Faptul ca era administrata de britanici nu inseamna ca nu exista, evident. Stai jos, nota 1.

Uite prostul, iarăși insistă. Palestina nu a existat niciodată ca stat, băi prostovane! Băi grădinița, tu nici nota 1 nu meriți la atâta prostie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează