Griji pentru selecționerul Franței! Un star ar putea rata startul Campionatului Mondial din Qatar!

Kylian Mbappe și Karim Benzema, Foto: Imago Images
Kylian Mbappe și Karim Benzema, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 13:16 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 15:55

Karim Benzema (34 de ani), atacantul lui Real Madrid, ultimul Balon de Aur, are o leziune musculară care l-ar împiedica să joace pe 22 noiembrie, în prima partidă a Franței la Campionatul Mondial din Qatar.

  • Franța face parte din grupa D a Campionatului Mondial din 2022, alături de Danemarca, Tunisia și Australia.

Selecționerul Didier Deschamps va anunța miercuri lotul Franței pentru Campionatul Mondial din Qatar și, după ce i-a pierdut pe N’Golo Kante și Paul Pogba, centrul de echilibru al echipei, selecționerul încă își face griji pentru alți jucători. Mai ales pentru Karim Benzema, Balonul de Aur. 

Dumitru Dragomir i-a găsit antrenor lui Gigi Becali: „Poate să fie o soluție! E băiat deștept”
FCSB
Dumitru Dragomir i-a găsit antrenor lui Gigi Becali: „Poate să fie o soluție! E băiat deștept”

Karim Benzema a pierdut 6 din ultimele 10 meciuri în actuala stagiune

După un sezon extraordinar, cu 44 de goluri și 15 assisturi în 46 de meciuri la Real, atacantul care va împlini 35 de ani pe 19 decembrie, la o zi după finala CM, a jucat doar 12 partide în actuala stagiune. 

A fost chinuit de mici accidentări musculare și aceste leziuni îl sâcâie suficient cât să-l împiedice să intre pe teren. 

Căpitanul blanco a evoluat doar de patru ori în ultimele zece întâlniri ale madrilenilor. A pierdut jocurile cu Sevilla și Girona, din LaLiga, a reintrat împotriva lui Celtic, în Champions, numai pentru o jumătate de oră, când a acuzat iar dureri la coapsa stângă. Și a ratat confruntarea cu Rayo, de luni seară. 

Raphael Varane ar avea șanse să prindă lotul Franței pentru Mondial

Potrivit presei franceze, Deschamps și cei din stafful lui se tem că Benzema nu va putea fi folosit în primul meci al Mondialului, pe 22 noiembrie, cu Australia. Dar ar fi posibil să-l recupereze pentru duelul cu Danemarca, programat patru zile mai târziu. 

Albaștrii au primit însă o veste bună. Ieșit de pe teren plângând, pe 22 octombrie, din cauza unei leziuni musculare, Raphaël Varane s-ar fi refăcut și ar avea șanse să prindă lotul pentru Qatar.

Citește și:

Fotbalistul care făcea senzație în Champions League în 2020 a revenit pe teren total schimbat, după o luptă îndelungată cu depresia

Răpusă pe Vallecas, Real Madrid pierde poziția de lider în La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează