INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Karim Benzema semnează un nou contract cu Real Madrid, până în 2021 » Clauză colosală, la fel ca a lui Cristiano Ronaldo

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 12 septembrie 2017 21:50

Atacantul francez Karim Benzema își va prelungi înțelegerea cu Real Madrid în această săptămână, cu încă două sezoane, având o clauză de eliberare uriașă, de 1 miliard de euro.

Fotbalistul, în vârstă de 29 de ani, este cel mai bun golgheter francez din istorie, în Champions League, cu 51 de goluri marcate, 12 pentru Lyon și 39 pentru echipa de pe ”Santiago Bernabeu”, conform France Football.

Benzema este cel de-al optulea marcator all-time al lui Real Madrid (cu 180 de reușite), internaționalul din Hexagon fiind deja printre legendele clubului spaniol. Președintele ”galacticilor”, Florentino Perez, îl apreciază foarte mult pe atacant și cum în perioada de transferări orice mutare a devenit posibilă, i-a pus acestuia o clauză uluitoare: 1 miliard de euro!

O asemenea prevedere a mai existat și în contractele precedente ale lui Karim Benzema, după mutarea inițială a jucătorului din iunie 2009, de la Lyon la Real Madrid, când echipa spaniolă a plătit 41 de milioane de euro.

Doar doi fotbaliști au mai beneficiat de o astfel de clauză de reziliere astronomică la formația ”Los Blancos”: portughezul Cristiano Ronaldo și brazilianul Kaka, ambii câștigători ai trofeului ”Ballon d’Or”, conform .

Benzema este cotat la 60 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. De la venirea sa la Real Madrid, atacantul francez a câștigat numai puțin de 14 trofee, printre care 2 titluri în La Liga, 3 Ligi ale Campionilor și 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Septembrie 2017, 01:26

cea mai proasta veste posibila. astia chair nu au vazut meciul lui Benzema cu Valencia ? cireasa de pe coliva ultimelor 2 sezoane. mai ramanea sa rateze si de pe linia portii. sau a ratat si de acolo ? orice atacant era in locul lui Benzema baga minim 4 goluri meciul ala. Benzema a ratat tot.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează