INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Dezvăluiri de senzație despre Diego Simeone » Fostul lui jucător: „Eu încercam să dorm și el mă suna noaptea”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 12:18 / Actualizat marti, 15 martie 2022 12:29

Kieran Trippier (31 de ani), fundașul dreapta transferat de Newcastle de la Atletico Madrid în această iarnă, a vorbit despre perioada petrecută în capitala Spaniei și relația cu antrenorul Diego Simeone (51).

Cunocut drept un antrenor vulcanic, Diego Simeone l-a impresionat pe Kieran Trippier cu pasiunea sa ieșită din comun pentru fotbal. Într-un interviu acordat pentru BBC, internaționalul englez a vorbit pe larg despre perioada petrecută sub comanda argentinianului.

Încă un fost internațional român șochează: „Poate vine nenea Putin și ne scapă de mizeriile din fotbalul nostru”
DERAPAJ
Încă un fost internațional român șochează: „Poate vine nenea Putin și ne scapă de mizeriile din fotbalul nostru”

Kieran Trippier, despre relația cu Diego Simeone: „Mă suna noaptea. E înnebunit după fotbal”

„Am fost foarte încântat să merg să joc sub comanda lui, iar ceea ce vezi pe marginea terenului la meciuri, așa este el în fiecare zi la antrenament. Este atât de pasionat, obsedat chiar. Au fost momente când stăteam în pat, dormeam, iar el mă suna. Era o nebunie, ceva ce nu am experimentat niciodată. El vorbea despre lucruri pe care le-aș fi putut îmbunătăți și eu încercam să dorm.

Am primit mesaje la întâmplare, apeluri de la el în care vorbea despre joc, era obsedat. Este un antrenor incredibil. În fiecare moment e înnebunit după fotbal”, a declarat Trippier.

Fundașul susține că Simeone este un antrenor foarte apropiat de jucători și că discursurile sale sunt unele de excepție. Trippier a declarat că argentinianul a avut un impact major asupra carierei sale.

„Toată lumea îl respectă pentru că își respectă jucătorii, are atât de multă încredere în ei. A lucrat cu mine ore întregi, totul m-a făcut să devin mai matur. Acum sunt la Newcastle și sper să-i pot ajuta. Simeone a avut un impact imens asupra mea. Discursurile lui sunt fantastice. Atletico Madrid este ca o familie”, a declarat englezul.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Vinicius Jr., victima rasismului în Mallorca - Real Madrid » Brazilianul și-a luat revanșa, în timp ce Ancelotti îi făcea semne să înceteze

Angel Di Maria s-a săturat să fie rezervă la PSG » Argentinianul, aproape de o revenire spectaculoasă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează