INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Klopp a comentat posibilitatea plecării lui Coutinho de la Liverpool. Ce decizie a luat în iarnă mijlocașul brazilian

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 17 aprilie 2017 16:10

Evoluțiile bune din acest sezon ale lui Philippe Coutinho au stârnit interesul mai multor echipe mari din Europa.

În ultimele luni s-a vehiculat în presa europeană că FC Barcelona l-ar dori pe mijlocașul ofensiv al lui Liverpool, care și-a prelungit în luna ianuarie a acestui an, contractul cu Liverpool până în iulie 2022. Tehnicianul lui Liverpool, Jurgen Klopp a comentat interesul Barcelonei, spunând că nu este preocupat de acest subiect.

"Nu mă îngrijorează, cred că Coutinho o duce foarte bine aici și se simte confortabil. Este minunat pentru noi că un club ca Barcelona este interesată de Coutinho. Cu toate acestea, eu insist că nu mă îngrijorează, pentru că le dăm băieților o perspectivă suficientă dacă ei își doresc cu adevărat să facă parte din aceasta echipă pentru următorii câțiva ani", a declarat Klopp pentru publicația FourFourTwo.

Publicația ESPN FC dezvăluia în ianuarie că noul salariu al internaționalului brazilian este în jurul sumei de 150000 de euro pe săptămână. Coutinho este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 40 de milioane de euro. Acesta fost cumpărat de Liverpool de la Inter Milano în ianuarie 2013 pentru 13 milioane de euro. Mijlocașul de 24 de ani a debutat pentru națională de seniori a Braziliei în 2010, strângând 23 de apariții în care a incris de 6 ori.

31 de partide  a disputat Coutinho în acest sezon în toate competițiile reușind 10 goluri și 8 assist-uri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează